J-Town


Den gyllene triangeln landar i J-town imorgon och vi ska hälsa på våran Jeeempiii!!


Jeeempi Peeempii!

Vi visar alltid våran bästa sida på bild!
Twins

Stavas det äns eller ens ? i vilket fall som helst så spelar det egentligen ingen roll faktiskt...

Matchen i helgen gick inte bra, inte äns/ens lite bra!  Den va katastrof, från våran sida! Vi hade övertag en liten stund, närmare 15 min med 4-5 inlägg som var lite farliga men det var ALLT! Så nu nämnde jag matchen och har skrivit av mig, nu lämnar jag den bakom mig och ser fram emot SISTA matchen nästa helg! punkt.

På tal om 15 min, Tror det skulle ta ca 45*15 min(=675 min) att städa upp skor och kläder i vårat rum just nu, sitter på en femtedel av stolen för på resten av den finns det just nu en STOOOOR hög med kläder. Orkar inte äns/ens tänka tanken på att ta det....kanske imorgon, eller på Onsdag..eller.....nästa vecka:)


På onsdag drar vi till Jönköping och hälsar på Jempa:) Ska bli nice och träffa henne igen, har LITE att ta igen om man säger så och det ska vi göra på 3 dar. Kommer bli hårt! hahah..

Nu ska ja blunda en stund och längta lite till Spanien, 2 veckor kvar:) mmmmmmmm...

Happpppppppy!:)

/Twins


Match dag

Taggggar som fan inför match, 2 kvar nu. = 2 VINSTER! finns inget annat. punkt slut!

upsidedown

Kräftskivan va galet kul igår och dagen på jobbet har varit lovely, tur man jobbar med vännerna<3

Imorgon går vi på´t igen sen ska vi fira Hanna på sin 25 årsdag på Lördag:)

 

Nu: sova, borde lagt mig för längesen med tanke på gårdagens bravader hihi.

/mli


Lipz pics

 

/Twins

 


:)

Ville slänga in ett Hej och säga att jag lever:)

 

/Mli


Onsdag

Hur kan man inte älska Mavi? :) Underbara lilla vännen<3

Idag har det varit jobb för hela slanten, seeg dag som har gått allt annat än snabbt. Sen när man ska försöka hinna hem till idol så möts man av en svart TV, jahapp! Kul! Men den satte igång lagom tills idol va slut...haha

Är iaf FRISK nu, hoppas det håller i sig så man kan träna ordentligt i veckan och köra 100% de sista 3 matcherna! Vi måste plocka lite poäng nu, det ligger i luften och har gjort ett bra tag nu så dags för utdelning!!

Nu ska jag inte tråka ut er mer, ska läsa min nya bok och ladda för en ny morgondag!:)

Kramar/MLi


Tjillevippen


Tjoo på er!
Händer inte mkt idag alltså, ledig och ensam hemma!
Dags att göra nån nytta, kysshej!/Linn

Aj aj aj..

Nu gör min hals så ont att jag inte orkar vara vaken längre! Och ja det är fjärde gången nu med halsont på en månad(?), dags att gå till läkaren på Måndag! Orkar inte...

Godnatt/MLi

Fredag

Idag har vi jobbat hela dagen och efter jobbet tog vi tag i bilen, åkte till LSK biltvätt och fick städat den rejält! Både invändigt och utvändigt...Dock blev jag helt full med avfettning eftersom slangen läckte och sprutade hälften på mig (utan att ja märkte det haha) + att jag fick mig ett rejält "träningpass" när jag va tvungen att hålla 5 min på skummet och vattnet...om ni fattar? aja.. Urma är iaf fin nu och visst är det konsigt att man tycker den e så mkt skönare att köra när den e ren och fin inuti:)

Såhär såg det ut iaf


Och såhär ser lilla Diva ut nu, hon ligger i mitt knä och myser:)Hon är mkt piggare idag, följer med på promenad och äter igen..skönt:)
/MLi

DivaLilla Gumman har varit hos veterinären idag och tatt bort livmoder och äggstockar.
Så nu blir det Inga Mavi-Diva Kids...

Hon är jätteslö och ligger bara i sin korg. Hoppas hon är på benen snart igen. Kanske blir lite gladare när Mavi kommer sen. //Twins

RSS 2.0