Grattis bästa mamma på födelsedagen!!!

Idag fyller mamma år, så idag har vi käkat lite tårta och varit ute på promenad!:) imorgon ska vi till torp och köpa present också! Här får ni en fin bild från promenaden förut, underbara ulvön!


Fotbollsbilder

Bjuder på några bilder från matchen i lördags! Tur att man blir så snygg på fotbollsbilder;)


Fotbollskväll

Alla killar från "David Leinar har en gangster" är här nu på lite fest! Dom har spelat turnering nere i Göteborg, dom åkte dock ut med bara en förlorad match:/ nu kollar vi fotboll på tv och har det trevligt.. Får se vart kvällen bär av eller om man stannar hemma:) Ps! VI VANN SERIEPREMIÄREN IDAG MOT STÅNGENÄS MED 5-1!!! Peace!!


Barbacka tur i skogen

Har varit iväg och ridit på travarna idag, blev en barbacka tur i skogen! Så jäkla underbart:)


Cowgirlz
Snart dags igen:) ses på lipz den 28 april

Twins

Jackan är min och lyckan total!!

Efter mycket om och men gick jag tillslut tillbaka med jackan till Look&like även om jag inte ville:( Åkte ut till Torp och testade den lilla jackan igen och fick det bekräftat ytterligare en gång till att den är för liten!
Gick in på nätet och kollade storleksguiden för jackan där det stod att man bör ta en storlek större än din normala eftersom den är liten i storleken! B.E.S.L.U.T.S.Å.N.G.E.S.T!!

Vågade fan inte chansa på att den fanns i Stockholm så jag satte mig ner och ringde runt igen...Strömstad,Borås,Jönköping,Halmstad,Norrköping,Stockholm=slut,slut,slut,SLUT! MEN så kom vändningen...Finspång?!?!?! (20 min från Norrköping) Dom hade en 36.a kvar på sin skyltdocka!! hängde undan den tills imorgon så min underbara sis ska dit imorgon och hämta den!

Nu ska jag inte skriva mer om denna jackan, ni får istället njuta utav varje sommaroutfit bild då jag ska bära den hela sommaren!!:)


LOVE MLi


Hatkärlek

Är det bara jag som har fått någon slags hatkärlek till Marabou black?? kan inte bestämma mig om den är god eller äcklig, aja sitter och äter den nu iaf så något är det som gör att jag vill ha den...

New in

Idag fick vi våra nya träningskläder! Helt ok ändå:) ett set att ha till match och det andra till träning! Fick även piké, shorts, tshirt och strumpor!


Bye My love

Nu ska jag lämna tillbaka min älskling:(


Martin Smedberg DalenceHär kan ni följa Martin på hans spelarblogg www.ifknorrköping.se längst ner till höger:)
Twins


På jakt efter Jofama by Kenza nr 9

Det började med att jag och mamma var på Torp och vi hamnade inne på Dixons, där såg jag Kenzas jacka från Jofama och blev KÄR! Det är få gånger man testar något och blir fullkomligt förälskad, har hänt mig några gånger mestadels när det kommer till skor men nu också med en skinnjacka!! Dom hade bara en 32.a kvar och den var för liten över armarna:( Jag kommer hem och kollar alla återförsäljare på nätet, SLUTSÅLD överallt och kommer inte in på lager förräns i Augusti!!! Bajs!...

Kollar alla återförsäljare i butiker på nära avstånd från mig, slut,slut,bara en 32.akvar blablabla...Men Look&Like i Uddevalla hade en 38.a kvar så bestämmer mig för att hänga undan den och testa den! Åker dit och den satt bra, köpte den för att få en men nu är jag KLUVEN! Eftersom den kostar en del vill man ju ändå ha en som sitter PERFEKT och inte bara OK...

Har ringt runt idag till både GBG, Norrköping och Stockholm! Åker ju till Stockholm om drygt en vecka, Shestore hade en 34.akvar dom kunde dock inte hänga undan den så långt innan så jag får hoppas ingen köper den helt enkelt...!!

Ne men annars finns det värre problem i världen och om ni har orkat läsa allt jag har skrivit i detta inlägg så får ni fan en stor applåd hahah...

Här kan ni dreggla lite!!!! så sjukt snygg!Update: ska lämna tillbaka 38.an och satsa på Stockholm!!
Kyss MLi


Det är ok att hata mig nu

Jag hittar ingen lust, inget sug även om jag har tiden!! why? tror bloggen behöver ett rejält lyft, en makeover! Ja, Nu hittar vi nya lustar och all tid i världen kommer jag få i sommar!:) Ni ska bli matade av inlägg efter inlägg så ni aldrig ska behöva vara utan nytt och läsa...ALLA ni som är kvar, som klickar in här och som faktiskt vill(?) läsa. Det är jag skyldig er!! (du med Linn!!)

Min comeback börjar bra också, förde över alla bilder från min iphone och nu går det inte att räta upp bilderna?? aja det får fan duga med "liggande"bilder....

Har senaste tiden börjat rida lite igen, på fina Sweet soul Diva och på just denna bilden får man en ganska bra bild på hur pigg Diva är ute i skogen! haha...Gör lite ont i hjärtat att hon ligger ute på blocket till försäljning:( har funderat på att bli hästägare men tror inte jag kommer ha tid till hösten och vill inte ta på mig något om jag inte kan göra det helhjärtat! Får hålla tummarna att hon stannar ett tag till hos Camilla:) Fina Diva!

Trägårns utebar hade en liten smygstarts öppning på studenternas springbreak party den 4 april! Dresscode:springbreak tema..Emil fick ta hand om våra kläder och på bilden kan ni se lite av outfiten, SHORTS och det var -3?!?!?!!?!?! Nästa gång tar jag hand om kläderna Emil!! haha...

Linn har varit på besök och vi har kört cowgirlz på Lipz!:) Alltid lika crazy tillsammans med bästa sis!!:)

Den här bilden är från mamma och pappas nya lägenhet ute vid Ulvön, så himla mysigt och vackert! en gång Öbo, alltid Öbo! älskar havet och Mavi trivs som fisken i vattnet!;)

Avslutar men en söt bild på min man! kärlek!


Godnatt / Mli&MaviRSS 2.0