kämpig Måndag

Jag får börja med att be om ursäkt till min kära arbetskompisar om jag varit en bitch idag, fy faaan vad kämpigt det är nu. Bara en dag kvar sen kan jag sova hela Onsdagen, skööönt!

Får bli lite tv nu i sängen och en tidig kväll för min del, ska ju träna imorgon direkt efter jobbet också så får vara lite pigg iaf.

/Mli

30 Januari

Idag slutade jag 16.30 och det var välbehövligt vill jag lova! Sen har jag varit hos Anna en sväng och kollat film:) Och imorgon går vi på't igen, 09.30-19.30.

Så får försöka sova en sväng så man är pigg och fräsch tills imorgon! :)
natti natti /MLi

Nu har Diva flyttat till Norris med Linn och Martin och den första skillnaden jag märkte på Mavi sen hon åkte var att jag kunde lämna honom utanför Hemmakväll utan ett ljud från honom, han satt där helt tyst och väntade på mig:)
Lilla ADHD-Diva fasoner är det slut på, gött. Tror dock att han kommer sakna henne lite iaf, deras små hyss och leka jage i hallen/köket/vardagsrummet...
Vi får nog komma och hälsa på ngn dag..


00.00

Ska jobba mördarpasset imorgon också, 12-03. Jag är såå NOT sugen men det är extra cash i kassan! Dags att sova nu då kanske..

Har förresten hunnit en bit på tavlan, är dock inte helt nöjd med magen ännu...hon ser fortfarande lite tjock ut så måste lösa det innan jag slänger upp en bild här. Annars är jag nöjd:)

Och en annan sak, fick inte lägenheten eftersom att den gick tillden gemensamma bostadskön och där får man vänta LÄNGE innan du får napp. Tråkigt men det kanske var meningen så?! Jag kanske inte skulle bo på Tureborg ändå. Allt har en mening...haha..


ne nu ska jag sova
Natti/mli


Jobb 12-03

Såå nu är det ju bara en halvtimma kvar tills jag börjar, sen blir det jobb till 3 inatt! Blir Lipz direkt efter Laxen:)
Fronda ska dit ikv, ses vi där?

/Mli

På jobbet

Börjar kl 12 idag men fick åka med linn till 09.30, lite segt men har ätit frukost och nu hinner jag ju blogga också hahah:)


Såhär glada är min kollegor när jag är här i tid:) hhaha och nu är det ju bara 1h och 20 min kvar tills jag börjar. wehoooo!
/Mli


måla

Tänkte slänga ihop en tavla nu, har en del skisser jag jobbat på:) kanske kommer upp en bild senare...
/Mli

Inte helt 100 än..

...att jag får lägenheten, för er som undrade:) haha....

my life.


Har tackat ja till lägenheten på Tureborg och flyttar in i början på Februari:) Får se det positiva som Jocke sa, kanske behöver låna mjölk någon dag och då finns ju han runt hörnet. Lille Mavi blir min livvakt och jag ska ju faktikst spendera min tid i lägenheten och inte ute på Tureborg! hahah..Ne men det blir nog bra, ska bli kul med eget igen.
På Tisdag ska jag provjobba för Din sko på Torp, hoppas verkligen att det går vägen:) Då har jag 3 jobb och till sommaren blir det 5 jobb när Trägårn öppnar igen och carnevaltåget drar igång :) Mkt nu. Känns ibland som jag tagit på mig liiiite för mkt, men det låter värre än vad det är hahah...

Och sist men inte minst, kommer skriva på för Rössö i veckan

Ciaoooo!/Mli


Twinseen går skilda vägar...Nu när Linn flyttar till Norrköping kan ni följa henne på Linzzy.blogg.se
Enjoy:)

Jag stannar kvar här tills jag fixar mig en egen, om jag gör det:)

/Twins


Vii Fiiick deeen :)


Vårat Köök i NKPG
Meee Liiike

Linzzy


HUNTER

Idag köpte jag äntligen stövlarna jag velat ha så länge:) Hade presentkort på Pondus så jag slog till direkt när jag såg att dom fanns där:)


Så Tack mamma och Pappa för den fina julklappen:)

/Mli


Beslutsångest!!!!

Var och kollade på en 1.a förut, jätte fin med nyrenoverat badrum och kök för 2900! Problemet är att det är på Tureborg!...vill men ändå inte, har beslutsångest....
Hjälp mig, tack! :)

Har varit på anställningsintervju idag också, ska provjobba hos dom Måndag&Tisdag...:) Det går bra nu:)

MEN har fortfarande beslutsångest!!!!


Mli

Lipz

En härlig sommardag på Fallens då vi gjorde lite reklam för Bästa LIPZ!

Vem e vem??

Puss Twins


Söndag

Jobbade inatt på Lipz vilket resulterade i att jag vaknade kl 14.00 idag?!?!..skönt att sova ut iaf,nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting:)


och just nu vill jag tillbaka till Spanien...

MLi

är det vår i luften?

9 januari, börjar våren sticka fram tro? 2 plusgrader och regn... jag hoppas, vad tror ni?...


Gott nytt år

Nytt år, nya möjligheter. Nu kör vi!:)

RSS 2.0