Tuff vecka

Onsdag: Julbord med Laxen på SäröLördag: Norrköping, utgång med sis och Martin

Måndag: P-fest med Lipz


Nu väntar en veckas jobb, så blir lugnt med spriten ett tag framöver! skönt!:) haha...

Godnatt

Ikväll var också en kväll jag borde städat, har inte orkat lyfta ett finger sen jag kom hem från Thailand så ni kan ju tänka er hur det ser ut här...en förfest, en HEL resväska att tvätta,disk från 2 veckor, skor och kläder ÖVERALLT...ena sidan av sängen är full med kläder så man kan nästan tro att jag har sällskap här haha..

Ne Imorgon..imorgon ska jag städa,jag får inte gå ut från lägenheten imorgon om jag inte städat först! Vilket jag måste eftersom det är p-fest imorgon som jag måste gå på! Bra! nu taggar vi städ och fest imorgon:)här har ni mig för ett par månader sen,stressad över ett klädval för en utekväll, obäddad säng, kläder på golvet och mavi som sticker fram ut täcket...precis som det brukar vara hemma hos mig!..Kaos!!


Godnatt MLi


Bästa syster tillsammans på bästa jobbet:)

Förra Lördagen körde vi Twinseen i baren igen på Lipz, hittade några bilder från kvällen jag tänkte bjuda på! Grym kväll med bra drag!:)

/twins

Tack alla gäster på Lipz för min nya jacka...

Fyndade denna grymma jackan från G-star idag,ord.pris 1700 men det var halva priset så fick den för 900!! Kan bara tacka alla söta gäster på Lipz som dricksar så bra så jag kan shoppa! hahah..
Nu väntas jobb i 2 dagar sen kör vi p-fest med laxarna i Kungsbacka på Onsdag! :)
Natti MLi&Mavi


Vaknade 13.30
Blev jobb på Lipz igår, därav den låånga sovmorgonen! haha har jobbat sen i Tisdags på laxen också så var en riktigt välförtjänt sådan!:) Hade tänkt kolla på brorsan när han spela Dm men missade sista matchen...

Kanske torp och kolla då...
hörs sen puss Mli


RSS 2.0