25 maj

Gick sådär med att sova ut idag, vaknade första gången halv 9 sen vaknade jag igen efter ngn timma av att Mavi kommer och snor min kudde, han lägger sig på mitt huvud typ med det slutade iaf med att jag somnade om och gick upp kl 11:)
Gick ner och slängde in 2 tvättar, käkade frukost och har hamnat på gbgvägen igen:) haha...skulle betala räkningar men min dosa ville inte hänga med hit så får ta det ngn annan dag ist!
Nu ska jag ta mig ut till torp för att handla lite, bla en ny plattång för 2000 kronor, och ja den är värd varenda krona!

kanske hörs senare, massor att göra idag! tjaaaaao!
MLi


ps! kul att du titta förbi och slänge in ett inlägg Linn;) ds!





du och jag i spain, kör skiten ur beat it!:) saknar..

Beautiful people


här sitter jag på Göteborgsvägen med krulligt hår, borde gått hem för längesen och städa men vem orkar det lixom?! Har en anledning att sitta här,laddar ner musik som ja kan spela i lägenheten eftersom jag inte har fått internet ännu så...
Men borde ändå gå hem och börja kanske,ser ut som fan;) senaste veckan har jag bara sovit där. Kommit hem kl halv 4 på natten och iväg igen kl 9 dan därpå sen i tisdags...
Har faktikst hunnit med alla 4 jobben denna veckan och skrapat ihop en 60 h vecka! och då gav jag bort ett nattpass på trägårn till Emil i fredags. inte ok! dags att skaffa sig ett liv Emelie!


Så ni vet vi vart ni har mig:) puss på er MLi

Linzzy


Yes, Linzzy och Dajvelajno just nu latar oss i soffan och bloggar på Twinseen. Det e inte mer än rätt efter en dag med städ och Tvätt. Ledig från Gina Tricot idag och imorgon så fotboll står på schemat för min del, match imorgon!! Tagga! I söndags vann vi med 3-0 och jag gjorde 2 mål och en assist så jag hoppas formen håller i sig.

aaa Mli ville ju att jag skulle komma tillbaka till TWINSEEN så tänkte slänga in nått inlägg då o då men känner ni att det inte räcker så får ni besöka Linzzy.blogg.se för att följa mig,martin och Diva i Norrköping!  Haha sååååååå kul läsning!

Puss från oss i Norrköping

bjuder på en skön låt



Sitter hemma hos anna just nu,vi ska äta tacos och göra smoothies:)
puss


Sorry...

Har inte internet hemma i lägenhten ännu så ni får vänta tills jag får det eller tills den dagen jag inte har ett piss att göra så ja kan ta kort på lägenheten för att sedan ta mig till göteborgsvägen och blogga...:)

Nu ska jag jobba mördarveckan

Tisdag- Lax
Onsdag- Lax+Trägårn
Torsdag-Lax+Lipz
Fredag- Lax+Trägårn


Me like it......
Hörs
Puss
MLi

Min Onsdag

Idag vaknade jag av att Linn ringde och tjöta, blev nästan 1 h långt telefonsamtal. Behövs verkligen ibland:) Krya på dig Linn och Lycka till Imorgon, kommer gå superbra det vet jag!!
Sen blev det frukost och en promenad bort till lägenheten med Mavi, han intog sängen direkt och jag hängde upp alla kläder som fortfarande låg nerpackat i flyttlådorna.
Sen skruva jag ihop lite mer möbler och insåg att jag tagit fel bordsben till köksbordet från Ikea, så måste ner och byta:/
Tog en dusch och gick ner till Åhlens och köpte två örngott sen gick jag hem till Göteborgsvägen igen, skulle föra över pengar men hittar inte min dosa! istället tänkte jag passa på att beställa  bredband, har funderat på bredbandsbolaget men tog en titt på telia som hade ett bra erbjudande med 3 månader gratis osv. Men såklart funkade inte det heller, sidan hade damp! tillslut blev jag så arg att jag tog bredbandsbolaget istället och jag hoppas verkligen att jag har beställt rätt så allt funkar när det kommer.....
När pappa kom hem skulle vi köra soffan till lägenheten men just precis då började det SPÖREGNA och ÅSKA så fick vänta tills det slutat...

Ni hör ju hur det låter, det har INTE varit min dag idag!
Så istället för att tråka ut er med min "sköna dag" så ska jag bjuda på ett skämt:


Bin Laden är död
Men hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar samt kusinerna Marme Laden,partyprinsen Pinaco Laden,vegetarianen Sal Laden,hans morbror Remou Laden.
Sen får man inte glömma hans senila farbror Var Fan Var De Ja Laden.Samt den livsfarliga vissångaren Bal Laden.


MLi


ingenting går som jag vill idag...

...även om jag har lyckats beställa bredband efter mkt om och men!! Blev ett paket med bredband,tv och telefonifrån bredbandsbolaget, känns helt ok. Hoppas jag har beställt rätt bara..:S

Nu ska ja äta sen köra soffan till lägenheten, äntligen uppehåll från regnet...
hörs sen
puss

Mavi



mavi förra veckan när jag duschade honom:)

nu sängen puss

Vilka vill att Linn ska komma tillbaka till Twinseen????



ledsen Linn men det är dags att komma tillbaka! Ingen läser din blogg ändå;) bättre att ha oss två på samma ställe!!!

Bara att börja när du känner dig redo igen!:) puss Mli

Linn och Cal



cals nya profilbild? :) Skön bild iaf!! haha..

New



från Din sko, riktigt snygga och blir dina för 399:)


Alla rummen är nu vita:) förutom köket....


sovrummet som blivit vitt,har tyvärr inga bilder på hur det såg ut innan men det här får duga:)

Hallen också färdigmålat:)

men här har ni iaf en bild på det omålade köket, kolla in tapeten:)

riktigt heeeeta!!!


Är klar med alla rummen nu förutom köket, så flyttar nog på Onsdag när jag är ledig så jag kan lösa dt sista småsakerna!
Och jag har nästan skruvat ihop alla möblerna också, har bara 8 stolar och ett bord att sätta ihop sen så:)
Ska ta bilder på lägenheten när allt är klart så ni får se hur jag har det:)


Nu ska jag beställa bredband, om ja lyckas bestämma mig för ngt vettigt! hahah..
puss Mli

Jag har en del bilder till er nu...

ska bara äta ngt först :) hörs snart puss

Bortamatch mot Stångenäs



Hittade en bild från en träningsmatch mot Stångenäs för ett några månader sen, kom inte ens ihåg hur den slutade? oavgjort kanske...




2011.05.04

Idag har jag varit nere i källaren och kört skiten till lägenheten, var en del bra saker men också mkt skit som ska slängas!

var typ 1 min från att få 700 kr i böter också utanför lägenheten men lyckades springa ner och prata av mig den!!!

Nu ska jag dra mig till stan för att kolla på ett köksbord inne på Önska, misstänker att det är svindyrt men alltid värt att kolla. Sen blir det Ikea där jag ska möta upp mamma och pappa och bränna ännu mer pengar!!!!!






MKt nu! höööörs pusssss MLi


Måndag

jag är verkligen skitdålig på att blogga! haha..vad vill ni läsa om?!


har varit iväg till Ikea idag, köpte bara småsaker eftersom jag var själv och hade Urma. Ska ner igen på Onsdag och då ska pappa ta med färg hem från jobbet så vi kan börja måla i lägenheten:)
Blir nog till helgen sen blir det flytt nästa vecka om allt blir klart!!!

I Lördags vann vi seriepremiären med 5-0:) var såklart ute och firade det på kvällen, blev Mortens:) Träffade massa folk man inte sett på jättelänge, kanske för att man aldrig är ute längre! haha..var iaf en riktigt trevlig kväll med Anna och Emma och nästa gång ska jag med på efterfesten också!!! Gick hem efter krogen eftersom jag jobbade dagen efter....

ska väll försöka ta lite bilder på lägenheten också så ni får se hur jag har dt. Kan nog bli lite updates i veckan förhoppningsvis! :)


såhär såg jag ut i lördags minus det röda läppstiftet och mittbenan. fegade ur och körde snelugg och neutrala läppar! Men nästa gång kanske, hade faktiskt röda läppar förra veckan! :)

Älskar att mitt hår börjar bli längre igen, denna gången ska inte saxen fram. Ångrade det förra sommaren när jag klippte av allt!

nu ska ja sluta tjöööta och att texten blev såhääär tjusigt sne beror på att jag råkade trycka på massa knappar samtidigt som gjorde att det blev så, orkar inte ändra. stå ut bara:)

Nu ska ja fortsätta att inte göra någonting. puss Mli



RSS 2.0