OUTFITS

Todays nightlook:



 


Linn  & Emelie
Linne: MQ Linne: Vila
Kjol: Nelly.com Shorts: Gina
Skor: Nelly.com skor. Nelly.com

Nu ska vi ha en trevlig kväll med laxar + att vi ska fira Hanna som fick Anders tjänst idag som kock!
CONGRATS chiiicia!
ps! vi är dom sjungande köttbullarna tjalalalalalala.......
/Twins

snart så....

...kommer kvällens outfits upp!.....

Tonight

Matchen slutade 2-2 (0-2) efter en förjävlig första halvlek från våran sida, kul att vi kunde höjja oss så pass mkt i andra iaf och Elin fick slänga in  två riktigt snygga mål :) Imorgon är det match igen, ska dock bara spela en halvlek men kul att röra på sig iaf!
Ikväll blir det lite förfest hos Alexandra med Nicole,Mimman,Malin,alex,husse,Abbas,Andreas och tha Twins, senare kommer förhoppningsvis Hanna att ansluta till sällskapet tillsammans med Jenny och Jessica! Tror inte jag glömde ngn men sorry isf!
Ska hoppa in i duschen nu:P bilder kommer upp på kvällens outfit senare! håll utkik! Later /Twins

Öppen fotostudio

Kristin Wiktorsson driver en egen fotostudio "K design" som ligger i uddevalla. Hon öppnade nu i januari och har idag mellan 10-15 en såkallad "öppen fotostudio" . Det är alltså gratis sminkning och fotografering och Om man vill köpa nån av bilderna sen så är det 20% rabatt. Föörst till kvarn gäller och studion ligger ovanför Kullgrens. Erbjudandet gäller endast idag:)


Hon har tagit bilderna som vi har i headern, grymmt duktig. Lovee here!

När jag kom hem för en kvart sen så möts jag av en spya i trappuppgången, ussch. Heeela trappuppgången stiiinker verkligen men jag öppnade dörren där nere för att vädra ut de heeemska doofterna. Bläääääää!

Ska ut till Lsk snart för att kolla när Lsk ladiies lirar, höörs efter det:)

Puss Linzzy!

Yeees Man!

Vi kom båda hem från jobbet precis och nu blir det in i duschen en snabbis och sedan vidare till Saga (bio) för att kolla på Yes man! Ska bli sköönt med en slapparkväll. Imorgon blir det Fotboll och även lite fest!
mer om det senare, have to go! Ciaaaao!

Twwwiiiins


home again

Nu har vi tränat klart, dagens träning va väldigt lugn med mkt spel eftersom vi ska spela i helgen! Och som jag misstänkte blir det två matcher för min del! Lördag kl 13.00 och söndag kl 15.00!, så blir full rulle hela helgen! Får se det som en träningshelg/fotbollshelg, ska bli kul att få spela match igen:)
Nu ska jag ta mig ngt att äta /Ems


Pictures from last night!


   

   

/Twins

Dagens köp


Blev detta söta linne från MQ, 99 kr. (ord pris. 250kr)
/Twins

Dagens by Twins


Linn
Tischa : Somewear
Linne: Gina
Leggins: ?
Armband: Glitter
Scarf: Channel


Emelie
Jacka: Chicy.se
tröja: Bik bok
Linne: Veromoda
Jeans: Diesel
skärp: Lindex


Mavi goes natural today!/Twins

Lunch på ND24

Kom precis hem efter en Lunch på Norra DDD!
Det var jag, Ems, Hanna, Malin, "Hassan" och Andreas. MKt trevligt. Vi var även hemma hos Malin igår kväll och tjööta litegranna. Kan slänga upp lite bilder senare :) Hur ser dagen ut idag da? Vi har träning 19-21 det ända som är planerat.
Så vi får se vad det blir utav denna dagen:)

Puss o kram Twiins!

En bild från goa dagar på GG! höhö!

Johannes Magnusson

 
Är ett namn att lägga på minnet! Våran barndomskompis som skriver,sjunger och gör sin egen musik! Han är gryyymt bra! Gå gärna in på hans sida här www.myspace.com/johannesmagnusson och lyssna själva!! LOVAR att han inte gör er besvikna!!! Ett litet musiktips såhär i vårkylan:)

/Twins



Vill gärna veta vad ni tyckte om hans musik så släng in en kommentar här när ni har lyssnat!!!:)


Laxkväll

Kanske blir en laxkväll hemma hos Malin idag med massa Laxfolk! Kan bli trevligt och kameran åker med såklart, Andreas is back efter två veckor i sälen så detta ska "firas" med en liten träff!hahaha...
Detta är förövrigt uppladdningsveckan inför helgen, kanske blir två matcher för min del men först och främst med a-laget på Lördag! sen får vi se om de behöver "sin" mittback i b-laget på söndag!
Mer updates later Chiiiiicas!
/twins

Done

Nu är jag så gott som färdig, eller har diskat och betalat räkningar iaf! ska dra över te mami och papi en sväng med lite grejjer sen ska ja inhandla lite mat. är småsugen på tacos men kul att göra det till sig själv:/  vet inte om min mage orkar vänta tills linn kommer hem..hmmm! Beslutsångest, får se om mammi har lite käk hemma kanske!

BJUDER PÅ EN DAGENS OXÅ:


Dags att kila mina vänner!:) ha en fortsatt trevlig dag! /Ems

Hemma igen

Så nu är jag hemma igen efter jobbet och en joggingrunda på 5 km! känns jävligt sköönt i kroppen efteråt även om jag har lite träningsvärk efter gårdagens träning!:)
SÅ nu ska jag ta hand om disken, betala räkningar och städa upp alla kläder som ligger utanför garderoben!!
Hörs senare kram/Ems


Klaaaaart!

Har kört ngr vändor till göteborgsvägen nu och det börjar eka lite i vardagsrummet, härligt!
Snart dax att bege sig till 2 timmars träning på Starke Arvid Arena i LSK!
Första tränngsmatchen på lördag kl 13.00 - Be there!

Jag skall iaf stå vid sidan av och peppa mina lagkamrater samtidigt som jag kommer att få rykningar i benen för att jag vill vara med..jobbigt men om ngr månader så:)

Nu vet ni vad vi gör denna tisdagkväll. ciaaao!


Ta inte ton


Nu har vi börjat packa i våra "flyttlådor" som består av två delar från gaderoben, jäjä.
Kände att det va lika bra att sätta igång så snart är det dax att hämta bilen och köra till göteborgsvägen med all skit.
Ska bli kul att gå från 64 km till 10. Äsch det grejjar twinseen:)

en sak som garanterat kommer att få vara kvar är denna från mam o papiii

haha, ibland får även dom till de:)
Ska fortsätta röja lite till ljudet av Basic elements, mjaaaau!
//Twiiins


Natti natti

Fick en hårinpackning av min frisör idag, helt gratis!! Han är för snäll, tyckte väll att vi behövde det hahaha.
Har aldrig hört talas om just denna inpackning, är från Italien och märket heter Black! Hoppas det är bra skit iaf! 
 Fick reda på att paret som kollade på våran lägenhet först har tydligen fått den nu. Väntar på att hyresvärden ska ringa och säga det till oss bara så man är 100% säker. Vi pratade även om att de skulle flytta in tidigare så kanske bara har en månad kvar här, I hope so. Så man kan börja spara på sig lite pengar!! Ska börja packa ner massa stuff imorgon!!



Här är en bild på nya håret strax efter frisören, fick en liten mörkare slinga i luggen:)


/Ems

Heeeeej

Heeejsan!
Dålig update men har haft lite att göra idag. Vi var lediga från jobbet idag så sov till 12 tiden nått och sedan ut en sväng med Mavi. Jag (linn) skulle till sjukgymnasten och efter det var det dax för slingor hos Alan. 

Min utväxt ser mkt bättre ut nu och det behöövdes verkligen slingor:) 
fick några mörkare där bak..



Ems körde på två färger och jag likaså men Ems fick fler än mig.
Åså har hon fått så lååångt hår med...

Löööve it! ska spara mitt med nu även om Alan sa att vi skulle klippa oss snart;P haha

Senare så ringde vii Cal och åkte till Cactuz och kääka, mumms me Panini.
Drog vidare ut till torp och handlade in lite Mavimat. Så nu har han också ätit och alla e glada.
Pussss och Kram Twiiins


Sammanfattning av helgen

Denna helgen har varit väldigt fartfylld med både jobb och festande:)  Fredagen hade vi absolut inte planerat att dricka, men svårt att undvika när jag och Hanna jobbar tillsammans och hetsar varandra:) haha...Hussein bidrog iof med det mesta av hetsen eftersom han och Abbas skulle gå ut!
Så när vi fikar frågar vi den nya tjejen på jobbet om hon vill följa med och efter att Hanna övertygade henne så var hon oxå på, senare så övertygar jag öven Nicole och Anna att följa med ut!Anders ville följa med från första början så han var inte svårövertalad!:) haha...
Vi bestämde att det fick bli en relativt lugn kväll eftersom vi hade planerat utgång på Lördagen men denna afton blev allt annat än lugnt! Super trevligt hemma hos Hanna som resulterade i mer dricka och tillsist hamnar vi på GG!
 Vilda och galna tar vi över GG sista timmen ungefär, haha.
Lördagens jobbdag blev vääääldigt seeeeg, mkt tjöt och mindre arbete utfördes men vi var glada och tjötade mest om gårdagen! Kul att Nicole va flummig på jobbet oxå som det annars bara är för Twinseeeen!:)
Snöstormen tog fart och vi va redo för en ny omgång!!!!(snöstormen tog även Anders bil som la av mitt i rondellen i uddevalla, snäll som man är så hjälper man till att putta undan den till kanten)
 Denna gången blev det förfest hos tha Twins.
Simon och Robin var först på plats, tätt följt av Carla,Jonas och Robin (en annan Robin såklart;))
Joel dök oxå upp tillsammans med Harry en kortis och efter mååååånga timmar dök även Nicole,Anna,Hussein och Abbas upp. Då började det sätta fart, vi hamna på Mortens runt 1 tiden och denna kväll var minst lika bra som gårdagen....DOCK kan man jämföra hemvägen med en form av "efterfest" hahahaha...sjuuukt kul och jag har spelat in filmer som ja ska se om jag kan få upp kanske!!!
Jobbdagen idag var bättre för mig, lite sämre för Nicole och Linn!:P men vi klarade även av denna härliga dag på Laxbutiken! Vet inte äns om ni orkar läsa allt men har varit en gryymt kul och trevlig tjej med Laxar!!!
Här har ni Lördagen i bilder:

Masoud och Robin


Abbas och Hussein

    


Nicole och Anna

 

Nu ska vi ha movienight med massa chips och godis!:) kram /Twins


Tjaaa sweeetieees!

mitt i natta skall man skriva, thats the shit!
Har avrit ute i snön efter krogen och gjort snöänglar emd Cal och åkt pulka med honom.
Har även blivit mulad av Carla, bara för hane så in LOVE!!!!


Kvällen va bääst evee4r! Ska sova, time to woork tomorrrow, ursäkta stavnijngen o allt annat! höörs imorgon kväll:) PUEWSS!

snööökaos idag, aa vissst!

Fick hjölpa anders att puuutta bilen ifrån rondellen då den vägrat starta. tummen upp!
Puss tiwwwwwwwins

Godmorgon

Nu är man vaken efter en rätt hård kväll igår:P haha...hade ju inte alls tänkt att gå ut överhuvudtaget men vad gör man inte för laxarna på jobbet!:)vi hade dessutom tänkt att bara sitta hemma hos Hanna en sväng och tjöta men givetvis kom man ut på krogen iaf + att man ska jobba idag!!! Vi har ju planerat utgång idag?!...hmmmmm..Men det blir absolut utgång!:)  Vi ska ha med Nicole ut, så hon får supa till ordentligt haha..:P alla kommre vara bakis imorn med på jobbet!! så OM ni skulle komma till Laxen i helgen, begär inte för mkt av oss bara!:P haha...idag kommer det ett sällskap på 50 pers BLÄÄÄÄ och jag ska köpa 15 limpor franska innan jobbet idag !

PS! några hångla igår DS!
/Twins

Natta

Ska sova nu, hussein och Abbas följde mig hem idag + att the pizzaman bjöd på kebabtallrik idag:) me lie, hopas på samma bemötande imporgn!" godantt!n puss

nelly.com nelly.com nelly.com


huum..?

Hiiigh heeels :):):)



Mkt fräckare i verkligheten och gissa vem som skall köra klackarna i taket till helgen, haha!
Köpte även ett till par gladiatorskor som mamma skall ha. 3 par skor för 1200:-
Nelly is the shit!


Vera here i come


TwinLinn

Nelly.se

Mli ringde precis för att berätta att hon fått ett mess från nelly där dt står att hon kan hämta paketet. Ett problem bara, hon jobbar heela dagen. Haha det finns en lösning, Jag tar hennes legitimation och koden hon fick på messet går dit och hämtar ut det..lätt som en plätt! Finns allt fördelar med att vara tvillingar!

Bilder på vad som igger i paketet kommer upp senare när jag hämtat det!
TwinLinn

Mavi


Mavi i snön 2009



Mavi på sommaren i solen 2008

Godmorgon snööbollar!

Varför e jag vaken???
MLi började jobbet 8:45 så jag åkte med bort till Göteborgsvägen där hon skulle tanka så hoppade jag av och tog Mavi på en promenad hem. Han höll på att förfrysa på vägen, stannade 2 ggr och började pipa och sträckte upp tassen. Den va full i snö. haha Stackarn! Nu har jag precis käkat frukost och skall ner och tvätta nu med.

Schemat idag
*9-21- tvättid
*14.30-15.30 - sjukgymnasten
*Handla alkohol
 *Fixa lite grejjer på stan

Det slutar verkligen inte att snöa. Jaja Hoppas på att skorna kommer idag, väntar otååligt på brevbäraren!

Linn


Godnatt

Nu är det dags att sova, en ny dag imorgon! Ska jobba 08.45-19.30 så lååååång dag! Ska dra på mig en brun utan sol nu sen är det dags för beauty sleep! Kisses!




//



MMS

Blir galen, får inte igång MMS funktionen på mobilen så kan varken ta emot eller skicka!!? Vet att det inte är så svårt egentligen men snart blir jag vansinnig! har fått bilder på Mavi när han va valp men kan ju inte öppna mms-en! Får fråga Anders imorgon på jobbet hur man gör..../Ems

Dagens Favorit


Jeansleggings - Gina tricot
Linne - Filippa K
Tröjja - Cubus
Halsband - Mi lajki
(Pose - Knaaas)

snöööööar de?

Det kan ju verkligen aldrig sluuta snöa?
Snöön är ju rätt mysig på sitt sätt men det är ju sååå förbannat kallt ute.
Jag vill bara att det skall bli sommar nu! Väärme,sol, bad och ledighet.

Skall träna fotboll ikväll och jag kommer fryyysa ihjäl, ge mig sommar!

Liiiiinzzzyy!

Lägenhetsvisning nr 3

Idag visade jag lägenheten för Eric Kristoffersson och hans flickvän Amanda. 
Skall komma några mer idag och kolla enligt dem men jag har inte hört nått iaf, får se ifall dem dyker upp.
Tur att man har städat iaf så det går att visa lägenheten:)

Mavi vill ha mat nu och ja skall med slänga i mig nått, hörs senare////Linn


Ps. Skorna som Amanda Berg har på sig kommer antagligen imorgon fast i svart! Niiiiice!

 Grrrrrrrr.......


Sommaren 08


Jobbade jag på Laxbutikens nyöppnade glassbar, så mina dagar såg ut såhär ungefär!:)
Kan starkt rekommendera stället sommaren 09 för er som är glassälskare, dock är det lite dyrt men ALLA tillbehör ingår och då snackar vi munkar,strössel,såser,sylter,chokladströssel,chokladstänger med olika smaker,vita chokladblommor och sist men inte minst PARTYPARAPLYT! Har även alkoholtillstånd så vissa glassar serveras med alkohol t.e.x. Baileys med vaniljglass och chokladkaffebönor eller sorbetcocktail med ASTI :) Eller varför inte bara en vanlig stor stark! sjuuukt gott! Om det blir en säsong till ska jag göra allt för att du ska få just din favoritglass perfekt!!!!
Nu är vi inne på småtimmarna igen då jag bara skriver skiiit! men ni har antagligen läst hit så då kan vi fortsätta:P haha nedå, ska låta lidandet bli kort! Godnatt! /Ems

Var är Mavi?




Hahaha såhär ligger Mavi bakom mig när jag sitter framför datorn! Han är för söööööt!:)
/Ems

Dagens outfit


Mavi
Halsband med bokstäver: Zoobutiken på Torp
Blå stickat tröja : zoobutiken på Överby

/Twins

Stämmer ryktena?!...

.....att allas vår Lina is back home in U-a över helgen?....Vi väntar tålmodigt på svar och har lagt vinaren på kylning....

efterfesten sommaren 2008 ala skeppsviken
/Twins

Sliiitet!


En trend som är inne är ju våra slitna jeans, men vad sägs som slitna Tiiights?
Ems ville kolla hur det såg ut med strumpa och utan.Förklaringen till varför hon bara har en strumpa.

Stilettorun

Jajemensan, slängde iväg ett mejl idag så hoppas på svar snarast om jag får vara med och tävla!:) hope so! såklart är ni dom första som får veta om så är fallet!!
/Ems

HAPPY

illa det här med fri frakt, nu åkte andra ordern på 1200 kr men vad glad jag är!:) Mina high heeels fanns inne i min storlek!!!!!!!!! går inte att beskriva känslan av att dom snart är mina!:) haha skonörd som ja e! MEN kanske har sån otur att dom inte passar eller så, så ska inte ta ut all happiness i förskott!!!!!! tar det på Lördag ist!:)

WWW.nelly.se makes me happy!!


Gladiator

 



såhäär såg det svarta paret ut som kom på posten idag, de bruna var tyvärr inte med i paketet så hoppas de kommer snart! Vad tycks? de kommer används flitigt i sommar iaf!
Såg även på leveransorden att jag får fri frakt om jag lägger en till order inom 14 dar, kanske blir fler skor!!:)
HIHG HEELS gladiator står först på listan:)
/Twins

Godnatt

Nu väntar sängen och en sköön beauty sleep! Inte som inatt när jag drömmer att jag fått unge och grejjer, ville kasta skitungen i havet stackarn! Jag är då inte redo för barn på ett bra jävla tag! 
Imorgon hoppas jag att skorna har kommit!:) självklart kommer det upp bilder på det imorgon isånnafall!
Emil ska även komma förbi en sväng imorgon kväll med mina fotbollskor så jag kan gå in dom lite inför matchen den 28 feb! Vi möter stenungsund som spelar i 4.an så enligt tabellerna ska vi slå dom men när det bara är 9 pers på träningen så vet man aldrig, kanske inte äns får ihop till lag. Manne snackade ju även om att ha mig som MITTBACK om vi inte får ihop ngra andra..bläääääääää! hoppas verkligen att alla LSK ladies mittbackar kommer upp och tränar så jag får vara fram.!
ne nu blir det bara massa skitsnack, är dyngtrött! hade /Ems


Var är bilnyckeln?!


Hahaha..måste berätta om en sak som hände för någon dag sen! Pappa skulle åka iväg med bilen och i all hast stoppade han  bilnyckeln i munnen, några minuter senare kommer han in till mamma och säger " var har jag lagt nyckeln till bilen?" Mamma börjar skratta och frågar ifall han skämtar?!?! Pappa :"Nej, vart la jag nyckeln?!" Mamma: "i käften kanske?"...hahaha,han märkte inte att han hade den i munnen ÄVEN om det var svårt att få fram orden! hahaha!

Har även hänt mamma för några år sen att hon tappade bort bilnyckeln efter att hon varit iväg och handlat. Ingen extranyckel hade vi så bilen fick stå någon dag och mamma kom inte till jobbet! När mamma skulle göra iordning maten någon dag senare tar hon ut köttet och vad finns där?! JO bilnyckeln har fastnat på plasten runt köttet! hahaha Lyckat!

Fam. Pettersson i ett nötskal!:) haha...
/Twins

Tisdag

Godmorgon allesammans!
Jag ska ut med hunden nu sen ska jag hem till mamma för att rensa kassar med kläder och äta lite (sen) frukost!:)
Senare ikväll blir det träning i Ljungskile, kanske blir det efterlängtade konditionstestet idag:S eller på Torsdag, gissar att det blir denna veckan iaf eftersom träningsmatcherna börjar nästa Lördag. SÅ veckan innan match antar jag att han kör lite mer bollövningar. jaja, bara att bita ihop och slå förra säsongens tid. Eller inte, tror det blir mkt svårt men under 30 min ska jag ha iaf!! annars suger jag verkligen! hahaha...Hoppas mina små joggingrundor i uddevalla har gett nått iaf:P
Ne dags att kila, ha en bra dag! /Ems

High heels is the shit

 




Alla skorna kommer från have2have och alla paren
Ligger under 500 lappen. Gå in och kika för det finns mkt fint där.

Jag vill ha allihop, är käääär... Linzzzy

Gladiatorsandaler


Vad tycker du, funkar dom även i vår/sommar 09 med?
Twins

Kan inte hålla mig längre...

...måste ha lite stuff från nelly NU!!!

Updates: Blir så förbannad, finns aldrig min storlek kvar på Nelly när jag hittar the perfect shoe!!!! Men blev iaf två par gladiatorsandaler till sommaren i olika färger, kunde inte bestämma mig! Tänkte passa på eftersom de storlekarna säkerligen kommer försvinna fort!! Satte även bevakning på ett par high heels så när min storlek kommer in så ska dom bli mina!!!! så fick ut lite av frustationen nu!

Måndag

Idag ska jag ta mig själv till Swedbank och betala en P-bot jag fick i gbg för 2 veckor sedan som inte har blivit av, inget man vill göra direkt! Lägga 400 spänn för att man kom 10 min försent till hedens parkering! bläää, men måste göras! Hade kunnat få ett par trevliga super snygga high heels på nelly ist! SUCK! Livet är inte rättvist!
Ska resna upp lite här hemma nu! Have a nice snowday!
/Ems


The Winner is..

..Båda två som skickade in sina underbart och häärliga tävlingsbidrag!
Lisa Antonsson och Joakim Johansson


Skicka era gästbloggsinlägg till [email protected]
Vi slänger upp inläggen så fort vi fått dem och nu väntar vi alla tålmodigt.
Låt fantassin flööööda.


Härmed avslutas tävlingen "Postat av: Uddevalla" lr förlåt jag menar "Postat av:Henån"
Twwiins


Tävlingen avslutas....

.....IKVÄLL KL 22.00!!!!!!! Så passa på att skicka in era bidrag, är fortfarande inte många så chansen är STOR att vinna!Passa på, efter kl 22.00 har vi en vinnare som presenteras här i bloggen!!

/Twins

Onsdagsflätan


Glömde visa min onsdagsfläta så för er som missade den, there you have it!/Ems

Updates!


SUPRISE! Nu så, äntligen!..... Har inte riktigt haft tiden att räcka till för några updates idag tyvärr! Men bättre sent än aldrig! Har varit ute på en joggingrunda idag med:) super härligt, blev lite längre än sist! Blir en till runda imorgon igen!
Nu är Mario påväg upp till norge igen och kommer vara där i 2 veckor! Har varit med honom mesta delen av dagen, har även ätit god middag hemma hos Bettina och Christer! så hoppas jag kan ta mig upp till norge ngra dagar iaf, blir svårt med alla träningar och jobbet! Vi  får se, 2 veckor kanske går fort?!.........
Funderar på att hyra mig en film med massa godis, en favorit i repris alltså.. Hmmm..

Right back, Mavi vill ut!:)
/Ems

<3


Alla hjärtans dag idag och detta är min snööötboll.
Skall ut till laxen och käka varsin "malibu" , äckligt gott!
Puss på rej Tuttas! Puss Linn

Allahjärtansdag om 22 min..

 


Och imorgon kommer sötnosen hem, som jag har längtat! Kan inte bli bättre än så! Idag har jag jobbat 08.45-19.45, Seeeeeeeg dag men kom ändå hem med massa spring i benen så passade på att dra ut och springa en runda på några kilometer. Tänkte jag skulle passa på när man ändå va sugen och det var super härligt!
Så nu ska jag ta en seeen kvällsmat sen ska jag sova! Ska jobba imorn igen.
Har förövrigt inte hänt ett piss med tanke på fre 13! vilket jag tycker e skiiiiit bra, men tror inte på den skiten ändå! Alla råkar ju ut för olyckor dagligen så too bad för alla de som gjorde det just  idag!

Natti natti /Ems


Lets Dance


Sitter och kollar på Lets dance, MLi är påväg ut för att springa. jag vet, hon är Craaaziiiiii!
Plingade på dörren nyss och jag trodde det var Carla som var nere vid porten så jag håller in knappen och öppnar försiktigt dörren.

-"heeeeeej"

Höll på att hoppa upp i taket av rädsla men det var bara våran sköna granne Lina som undrade om vi hade lite foliepapper för dem skulle röka vattenpipa. Var verkligen inte beredd på att nån skulle stå utanför..hahah

Fredag den 13 idag för alla er som missat. Inget som hänt för mig men ni som skall ut och slira ikväll, take it easy!
Ahh Laila u, dags att kila puss på er Linzzy!


Likheter...

...har varit ett av samtalsämnena det senaste i våran blogg, JOel-shrek?,Kapten-hasse aro?, Linn- MLi?.. aa men här kommer ännu en likhet som MLi har lovat slänga upp

Joel as Siiiimbaaaa!


Vad tykks?


5 min visning

Tror precis jag gjorde världens snabbaste lägenhetsvisning. Han kom, han såg, han gick på 5 minuter!
Han verkade inte så intresserad och jag föredrar dem som var här igår. Nu väntar jag bara på det 3.dje samtalet om lägenheten, så får vi se hur det bliir...

Härligt med en heeelstädad lägenhet nu iaf..

Är ledig idag så skall ta mig ut i det härliga vädret tillsammans med Mavibubben...

..efter det blir det sjukgymnasten nån timma med stenhård träning. Höörs senare kiiids/Linn


Träning och visning

Träningen idag var väldigt soft, mkt boll och det gillar vi!
Hinderbana, lite löpning och massa passningsövningar med kondition. Det blir så mycket roligare med boll eftersom man inte "märker" av konditionen lika väl då även om det är jobbigt! Och mitt knä funkade heeeeela träningen, im Happy!! Får fortsätta med knäskyddet helt enkelt. Första träningsmatchen om 2 veckor, då är det allvar igen!
Hade visning på lägenheten idag oxå, ett par va här och tittade på den. De verkade intresserade och imorgon kommer en kille hit kl 12.00 och ska ta sig en titt. Så förhoppningsvis är vi härifrån innan 1 maj om det blir som vi vill, tänkte oss typ 1 april eller ngt ist. Har ju en del stuff som ska bort och  städningen av lägenheten sen kommer ju ta sin lilla tid det  med.
   

För övrigt tycker jag att det börjar bli dåligt med tävlingsbidrag?!...Ska ni låta Joakim ta hem segern bara för att han va den ända? Kom igen nu, bättre kan ni! (Joakim känn pressen nu;) haha )
Nu blir det dusch sen sängen, en ny arbetsdag imorgon!
Kramar /Ems


Lill lördagen


Joel körde totaly natural ala shrek:P
 
Blunda nu och tänk er joel med shrek öron! Känner ni likheten? hmm...
Kommer köra en annan look-a-like med joel senare ikväll, en han är lite mer känd för:P
Gårdagen avslutade vi på GG med Carlos,highmountain,Carla,Litos och joel, trevligt med sånna spontansup.
Blir nog lugnt framöver, eller har jag lovat Scotts på fredag på mortens?..minns inte riktigt vad vi bestämde?!...
Nu ska jag ta tag i städningen här hemma, vi ska nämnligen ha visning på lägenheten idag + att jag ska hämta upp Linn & Jack i Ljungskile om en timma....
Bye bye /Ems

Tävlingen är igång!:)

Fortsätt skicka in fler bidrag på tävlingen "postat av :uddevalla" Den är i full gång, snart utser vi en vinnare! haha:P keep up the good woooork!

Carlos+twins= lilllördag på gg?

frågor på det?!
kvällen kan sluta åt det hållet...ngn som  e  på?!

joel har anmält sig..
älskling(cha) ska med..
/twins

Sitter i joels rum på hans dator

japp har precis lämnat två av alla våra ikeakassar med kläder hos mamma och pappa,ska gå igenom vad vi ska spara och slänga! Har varit och pratat med våran hyresvärd idag också, det är tre stycken som ska kolla på våran lägenhet nästa vecka. två killar och ett par,så får väll städa igenom lägenheten ordentligt nu innan. Ska strax ge oss iväg till simhallen oxå för lite motionssim! Gött!
/twins

Långpromenad


   

   

Jag och Mavi har varit ute på långpromenad i skogen, så härligt. Nästan vårkänslor i solen ju och alla fåglar som kvittrar! Kan inte bli bättre:) Nu måste jag ta hand om disken....
/Ems

Godmorgon!

Är inte uppe med tuppen idag, känns underbart! ska ge mig iväg ut med Mavi en sväng nu tänkte jag och när Linn kommer hem från jobbet tänkte vi dra till simhallen och simma!
Tränade fotboll igår och Linn va faktist med på lite övningar med boll:) Kul att hon börjar komma igång lite mer! Precis lärt sig jogga! Och jag ska få fram målinstinkten för säsongen tänkte jag!!
aja massa onödigt tjöt nu, updates later! Mavi måte komma ut nu!
/Ems


Postat av : uddevalla

 Fick en skön kommentar idag men eftersom inte personen ifråga ville avsluta den själv så kör vi en liten tävling!

Postat av: Uddevalla

Alltså ni är verkligen inte.....

2009-02-10 @ 19:06:00


Den som kommer på den bästa fortsättningen på denna kommentar kan vinna priset
"Gästblogga på Twinseen.blogg.se" Och ni förstår nog vad priset innebär, JAAA ni kommer alltså att få skriva erat egna lilla inlägg här hos oss om precis Vad som heelst, its up tooo You!

Så sätt igång att börja skriva tills tangentbordet glööööder, mkt svaaar vill vi ha på denna läckra kommentar!
Twiiinseeeeen

Stäädning





Såhär ser det ut hos oss nu, Ska börja i badrummet nu och rensa ut allt! Så back to work så att säga!
/Twins

$$$$$$$$$$$

Halo chicaaaas! Vill ni tjäna pengar på eran blogg?! (svar:JA)  Då är det värt att kolla in our annons till höger under länkningarna, annonsen från double! Har suttit och klurat på detta ett tag nu och tillslut har vi fått (nästan) allt på plats! Och eftersom vi inte är själviska/hemlighetsfulla utan vill dela med oss lite av kakan så bjuder vi på detta lilla tips så ni kan få en slant extra att gå och handla kläder för och tipsa andra om!  Gå in där och registrera er, lägg upp double annonsen (alt. valfri annons) och vips så börjar pengarna rulla in?!...FRÅGOR på det?! kommer upp med mer tips om detta vid ett senare tillfälle då jag lärt mig mer och för att jag just nu håller på att dö av min "datorhållning" ( gamnacke,mushand m.m)

Skönhets sleeeep here we come!

Godnatt /Twins


Förberedelser...

Ja vi förbereder oss redan nu på flytten hem i 1 maj:) Vet någonstans långt inne i mitt bakhuvud att vi kommer stå här 2 dar innan vi ska flytta och börja packa ner alla stuff i lådor och så vill jag inte ha det! Lika bra att börja i tid! Ska börja packa kläder och annat som vi ändå inte använder som vi kan ha hemma hos mamma och pappa redan nu, så imorgon blir det nog ett jävla körande från norra delen av stan till södra, btw, coolt att bo på söder:) haha..

Vet dock inte hur vi ska få in ALLT vi har i lägenheten till ett rum på 10 kvm, hmm ngn som har tips om inredning på liten yta? Tacksam för svar snarast!!
/Twins

Veterinären

Hej hopp på er, Linzzy is here!



Har varit iväg hos veterinären idag med Mavi, skulle kolla hans knän (patellaundersökning)
Det blev ett godkänt iaf och det känns bra. Skall boka tid igen för att ta bort tandsten och dra ut en tand som inte skall vara där. 2000 kommer det att gå på så skall kolla över ekonomin och boka efter de..

Jag och veterinären gick ut från undersökningsrummet och får syn på en tant som spytt i gången, hennes man står längre ner. Tanten skyndar sig iväg mot toletten och precis när hon går förbi oss så spyr hon igen. Usch!
Har aldrig sätt nån spy så mkt som hon, nee vi byter samtalsämne,uurk!

Skall iväg och handla lite mat till mig och kom precis på att jag skulle ringt Marie idag, skit!
Får ta och göra det nu istället och kolla med henne om hon vill låna Mavi igen. Har ingen bil förrens vid 4 tiden ändå.

Här är valparna som Mavi blev pappa till när han var 8 månader gammal
  
Pussssss

Ny dag och nya möjligheter




Japp, som ni ser har jag lagt mig nu. Ska upp och jobba imorgon 08.45-15.30 skönt med en kort dag emellanåt!
Så ni får helt enkelt hålla ut tills imorgon för med updates!
Ciaooo! /Ems


Kapten nr 2

Ville bara gratta Mami som fick nytt jobb i förra veckan som Enhetschef i Lödöse! Detta kanske är anledningen till att just hon fick det:



Hennes bild från arbetsansökan:P hahahahaa.....


Ne sanningen är den att hon blev tillfrågad chefspositionen på jobbet av sin chef, hon ska tydligen vara ngt av en "ledartyp" :) Grattis Mammmmi, det förtjänar du!!!
/Twins


fortsättning följer...


Pingvin killen lånade min mössa (som jag lånade av Hanna) och sedan dansade han för twinseeen!:) det är inte varje dag man bjuds på en sådan show...

Hanna och Ems

Kapten,Jocke och Henrik!  PS! Kapten, du känner dig inte lite "Efterlyst"  va?!;)

Goa och glada i kön till Mortens..

Hade riktigt trevligt igår Chicaaas och jobbet idag har för ovanlighetens skull gått väääldigt smidigt, det var t.o.m kul att jobba idag:D
/Twins

Lör kväll/natt

Här kommer lite bilder från lördags kvällen...

Hanna är laddad för utgång
 Jenny visar sin rätta sida...


jättemogen bild på hanna och mig, visar senaste trenden(?) black is the shit!
  Här är lite av hannas konst, jätte duktig! Finns även att köpa för er som är intresserade!!


Kapten och jocke! Kapten kollade inte på oss under hela kvällen efter att jag slängt ut mig att han va lik Hasse aro så sorry för det Kapten!! hoppas du inte tog åt dig eller blev sur på ritkigt!verkligen inte min mening!!!!!!

kvällen avslutades inne på Mortens!

Nu ska vi iväg till jobbet!! mer updates när vi är hemma igen!!
ha en bra söndag allihopa!
Twins


Nattblogga is the shit!

Att blogga på natten är rätt härligt ändå!
Måste skriva rätt normalt då mina föräldrar läser bloggen flitigast av alla..) Älskar dom

Har precis kommir hem från ett fullknökat MOrtens och imorgon väntar jobb för båda oss två fram till klockan 20.00
Var iaf kul att komma ut ikväll, vi var hemma hos hanna på förfest och sedan drog vi till mortens där det var fullknööökat!
Satt på pingvin och fick en liten dans av en av grabbarna, alltid lika trevligt att äta på natten..:)

jaja mr updates till morgan lör när vi slutat jobbet, nu vet ni vad vi håller hus iaf!


Angående Lipz den 28 feb då blir det inget, göteborgarna banga av olika skäl så det blir inget.Antagligen en vanlig utekväll men ingen VIP i guess. Lite tråkigt med tanke på att vi fixa åldrarna men men, thats life! SEr iaf fram emot en vanlig trevlig utekväll och hoppas fortfarande Emma-kebabemma-lovelyemma komme rför en vanlig trevlig utekväll alal twiiins! 


Twwwwwiiinnns!
(Oooooold pic)

Mavi <3 Miranda


Miranda och Mavi
(Bild lånad av Elin)

Jag missuppfatta nog Marie, trodde Miranda var långhårig men icke. Lika söööt för de:)
Blir nog jätte söta valpar nu är det bara att vänta och se:)

Very Important Persons´s

       
Linn,MLi,Hanna,Lisa,Evelina,Emma,Ida och Hanna


Vi skall festa Loss den 28 februari på Lipz




det finns inget återvändo, vi skall in i dimman denna kväll..allihop!

Lämnade precis Mavi

Japp, lämnade precis Mavi till Marie. Hon har en låghårig röd chihuahua tik som hon vill ha valpar på och Mavi är ju snyggast i världen så det blir helt klart fräcka valpar:) haha

Kändes konstigt att lämna bort Mavi till nån han inte käände men det kommer gå hur bra som heelst! Han gillar nog att träffa brudar..bättre än alla älgarna här hemma som han säkert har tröttnat på;)

Söööötbooolll!

VIP


YES, har hyrt Vipen 28 Februari på LIPZ, trollhättan!
kommer lite ladies från GBG så tänkte fira lite extra. Kommer bli grymt trevligt:)
/Twins

Torp

såhär såg det ut när vi kom till torp igår, blev alltså inget GBG överhuvudtaget eftersom att det blev snöstorm typ!:) Vi träffade på brorsan och Wamid oxå!


Vi handlade tacos för kvällen på coop!

Vi flyger genom torp!

VI lånade även en vagn som färdmedel genom coop!

sååådär lite  pictures from yesterday! /Twins

updates

Blir inte ritkigt som vi planerat, när vi för en gångs skull gör det:P haha
Blir patellaundersökning här i uddevalla på Måndag ist, hinner inte ner till gbg:( men vi ska ner iaf och träffa Tina och Beauty  igen:)
sååååå, updaterar igen när vi är hemma! tänkte kolla in på zara och topshop bla:P sååååå vem vet, kanske kommer hem med ngt!:) bye bye!

Onsdag

Onsdagens planer ser ut såhär:

* Linn sjukgymnastik 14.30 - 15.30
* Gbg kolla stores
* Träffa Tina och Beauty kl 17.15
*Till veterinären i Hisingen där både Mavi och Beauty har tid för patellaundersökning kl 18.00

Så ser våran dag ut nu iaf, ska börja göra mig iordning nu..mer updates later!
/Twins

Boys on wheels

 Tummen upp för dessa booys!

Killen med långt hår som sjunger det mesta är tydlingen från Ljungskile!

OUR HOMEMADE PANTIEEES


Vad tycks???!

Du/Den/det/Någon eller NÅGOT!

DONT F*CKING TRY IT, Vet att ngn har varit inne och raderat våran blogg TWICE!! Sen får jag ett mail där det står att jag  har begärt att få ändra lösenord! FUCK YOU!!

Touch

Basic elements - Touch you right now

Updates: hela  albumet är värt att lyssna på : Basic elements /the truth

Mavi hjärta Beauty






Ja de hade väldigt kul tillsammans i 2 h ;) hehe...Ska antagligen ner  imorgon igen för att vara på den säkra sidan! Sen blir det bara att vänta och hoppas på det bästa så kanske det dyker upp ngt  i april! Hoppas!! Blir ingen träning för min del idag:( är förkyld, tråkigt värre. Får kurera mig så jag kan träna på Torsdag ist.
Havr a nice day! /Ems
Nu ska jag ge mig ut på promenad med Mavi

Göteborg

Nu skall twinsen bege sig till göteborg för ett litet möte med Tina och Beauty!
Har också sagt upp lägenheten idag, nån som är sugen på en tvåa centralt i uddevalla?
Hör av er isånnafall..

Jaja, update senare då vi kommit hem från götlaaborg!
Puss och kram Twiiins

Heeej


Häärlig bild på hanna när hon bjuder på sig sjäälv:)
   

  
Wamid tittar på rätt ställe och på läparna läser man "ohhhh"  ;)

Tänkte slänga upp en film också men den va seg på youtube så jag hinner inte, dags att bege sig till jobbet!
Ciaaaaaao Twiins







RSS 2.0