Spritluckan 10/1-10


Vi körde som sagt en liten "afterwork" i Söndags på Park lanes "spritlucka" i GBG. En mycket händelserik kväll/natt/morgon!
Vi hämtade upp Hanna runt 9 tiden efter jobbet, köpte med oss lite mat och drog hem till oss. Där drack vi lite innan bussen gick kl 23.05 mot GBG. Halvvägs till Ljungskile blir Linn väldigt kissenödig, inget ovanligt men just i detta fall var toan ur funktion! (den hade fryst haha) Så hon frågar snällt om han kan göra ett stopp längst vägen och självklart ställer han upp för sina ENDA passagerare denna söndagskväll. Väl därute (bakom bussen) dröjer vi lite så han tillslut tutar in oss haha...
Nu MÅSTE vi hålla oss till GBG!
Mkt tjöt och diverse telefon incidenter senare är vi framme i GBG och det första vi måste besöka är en toalett, 5 minuter senare en till toalett och tillslut hamnar vi på avenyns 7eleven för lite mat.
Vi kom tillslut till Park lane kl 01.30 och träffar även lite gamla friends från öarna. Lundell, Kribba och även våran gamla granne Bengt... Mkt trevligt!:)
Eftersom det inte var riktigt så mkt folk som dom hade räknat med denna kväll stänger dom runt 3 tiden och våran buss går inte förräns kl 05.15.. TUR var dock att vi hade våran TOPP under kvällen just dessa timmar!:) hahaha
Sen hamnar vi på schell mitt emot terminalen för ännu en måltid, kan man äta så mkt under en och samma kväll/natt?! haha.. Köpte med mig saker till bussen oxå, totalt gick det kalaset på 200 spänn hahahaha!
Och vi som bara soooooooooov hela bussresan, tills bussdrivern väcker oss i Ljungskile och säger att det är här vi ska av?! Vaa?  Hur fick han för sig det?...jaja, vi fortsätter mot Uddevalla iaf och kommer tillslut hem till våra underbara sängar.
Tror inte man uppskattat sängen så mkt efter en sån låååång natt men vilket äventyr! Måste göras om, BIG TIME!
/Twins







Kommentarer
Postat av: HaNNa

så jäkla nice jaa! måste göras om again, again and aaaagain!

2010-01-14 @ 20:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0