suuurvived the fiirst Day n' Night!

Hola chicos

Efter att vi blev avslappta av Malin pa Goteborg city airport i halan Save borjade varan resa mot Barca, Hanna hade redan da fatt i sig tva ol pa vagen ner och vi fortsatte pa flygplatsen med varsit glas vin innan det var dags att ga pa flyget. Flygresan gick bra, de tre timmarna kandes mer som 1:) Pa flyget bestallde vi in 2 cider/ol per pers+ 1(2) vodka "airbag" (by one get one for free)
Val framme i Barcelona mottes vi av en harlig sommarvarme aven om det var moln och nastan lite regn i luften, vi satte oss pa bussen som tog oss till city och gick darifran till hannas friend eleonore. Tog oss ungefar 20 min och vi fick se lite av staden.
Efter att vi slagit oss ner i lagenheten som dessutom ligger MITT I SMETEN gjorde vi oss iordning for att bege oss till en restuarang i narheten runt 23.30 snaret.
Dar kakade vi god mat och drack lite vin, efter det begav vi oss till en bar vid namn pepino for att mota upp nagra mer av hannas friends. Dar satt vi till kl blev 02.30 och sen vidare till en klubb som hette Apollo "nasty mondays"....
Val dar inne blev vi lite frustrerade av att vi inte var fulla alls efter allt vi druckit under dagen, vi kom vall igang ordentligt runt kl 04.30 och var pa topp nar vi vandrade hem kl 06.00 iaf Hanna:) Med highheelsen i handen alternativt barfota eller i strumplasten hahaha. Vi kom hem runt 07.00 och varan forsta natt var invigd och avklarad i Barcelona:)

Idag vaknade vi runt 12.00 och gick direkt ut for att kaka frulle och shoppa. Har varit varmt idag men lite molningt sa tanken ar att vi ska inviga stranden imorgon:) Har allt inhandlat lite stuff idag och mer ska det bli, ett par jeans fran zara och vita tygskor pa h&m (aven ett par till dig mami:))
Nu sitter vi nyduschade och ska ta en powernap for att sedan ta oss ut i barcelona natten igen:)
Vet inte om det blir mer Updates men det lar ni marka,  ska forsoka halla er updaterade om aventyret:)

Take care
Twins+Hanna

Kommentarer
Postat av: Emma Å

låter som ni har det kanon! ta hand om er..pussss

2009-05-13 @ 14:21:47
URL: http://emmaaberg88.blogg.se/
Postat av: Ida

Åhh, vad roligt :) fan vad avundsjuk jag är :P

2009-05-13 @ 17:07:45
URL: http://idajosefine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0