Onsdag

Idag har vi gjort så mkt, varit ute i det fina vädret heeeeela dagen! Super verkligen! Träffade Nicole och hanna vid halv 1 tiden ungefär, vi gick till lejas på kungstorget. Där tog vi varsin sallad och satt i sooolen till kl halv 5 ungefär!!
 Efter det skulle fam Pettersson fotograferas eller barnen iaf, mamma ska få ett kort på oss när hon fyller år!:) Va såklart på Kdesign och tog kortet och det blev allt fint!:) ska hämta ett färdigt ex med ram på Måndag eller Tisdag + att  i ska få bilderna från de tidigare fotograferingarna!!! Kommer såklart up bilder här när vi har fått dom!:)
Sedan mötte vi upp Hanna och Nicole igen för att ta oss till torp och köpa Kubb, blev ett på biltema för endast 129 kr! som hittat!:) hehe...drog sen till ÖB för lite snacks och till sist hem till Malin (som inte var hemma) för att låna hennes gräsmatta!
Matchen slutade 2-2 som gick mellan "rökarna" och Twinsen!:) Sen kom Malin och Nicole drog hem, så efter det drog resten oxå! Hanna drar ju till NYC imorgon bitti, avis!! Måste ses snart igen brudar och göra om detta!!!:)
Här kommer lite bilder på våran underbara dag i soooolen
   
   

Sjuukt sköön dag iaf!:)
Puss /Twins

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0