Vi vann!

Vi vann Rössöcup igår! Så jävla gött,speciellt att vinna mot Tölö i finalen som vi förlorade mot i Isentacup finalen!!Gött revanschsugna och så satte vi dit som med 2-0!:)

glada tjejer!:)

Jeffrey pose!

Jag och fina Sara på Nyår i våra snygga skor från Jeffrey Campbell!

Isenta cup& Rössö cup

Förra helgen spelade jag Isenta cup i Stenungsund med mitt lag, Rössö! Hela turneringen slutade på en 2.a plats efter div 1 laget Tölö. Enda matchen vi förlorade var finalen så det var helt klart en godkänd insats! blev 2 mål för min del på den turneringen. I helgen som var nu spelade vi Rössö cup, vi vann gruppen och gick vidare! så nu ska vi spela på Lördag igen och förhoppningsvis ta hem segern i våran egna cup och försvara guldet från förra året! nätade 4 gånger och hoppas att det blir fler på Lördag:) Detta fotbollsåret kunde inte börja bättre:D:D