Skorna


Bianco 950 kr


Scorett 699 kr



Mobilbilder del1








Sjukt härligt väder ute idag, har solat på balkongen idag och även varit på torp en sväng! Fick med mig 2 par skor hem, ÄNTLIGEN! ska visa bilder på dom när jag har tid:)
idag har vi även varit hos Alan och klippt/slingat håret, blev korthårig...Har lite panik just nu, vill ha mitt långa hår tillbaka men antar att det är en vanesak...kommer bilder på det också. Nu är det dags att bege sig
ha d gott/Twins

3 timmar senare...

 

Innan:

Efter:

Rummet var katastrof som ni kan se, haha...

Nu blir det sängen och jobb imorgon igen:) Godnatt /Mli



NU..

...Ska jag storstäda rummet och ladda inför imorgon med VATTEN:) kanske hörs sen /Mli

Laddad


Dags att dra mig till jobb nr 2, Lipz!
Ladda som bara den inför en fullbokad Buffe imorgon och förhoppningsvis så kan jag o syster åka tidigare från jobbet för att spela match borta mot Viken. Hoppas hoppas...

det var väll de,Puss Linn-c!

:)

Fan vad jag är inne på en smiley period, har ni märkt det? Får gå tillbaka ibland i texten för att ta bort när de blir för mkt:):):):)
Borde sluta, det är ju trevligt med smileys:)


/Mli :)

Besviken...

Kom hem med ett par skor, två kjolar och två t-shirt...Vad hände med GBG? men hade grymt trevligt och det är dt som betyder ngt:) haha....Härlig dag med härliga brudar helt enkelt!

Skorna som fick följa med hem från weekday!


Idag har vi fikat med lite jobbarkompisar på Lejas i det fina vädret! Fick även handlat lite Thomas sabo smycken på stan. Och det bästa av allt bara fanns där framför ögonen på oss:) Kanske kan bli ngt vettigt ändå, i hope so!.... Nu ska det planeras och tänkas så det knakar, haha...

Blir kanske en liten utgång idag också, fast bara en liiiten...ett glas vin på trägårn eller kullgrens skulle inte vara fel. Men som sagt...kanske och liite:)

Nu blir det gbg igen ,fast denna gången är det student:) Julia (våran brorsdotter) tar studenten idag och det ska firas:)

Bye /Twins


GBG

Imorgon blir det Göteborg, ska shoppa! Lovar, imorgon finns inga gränser bara möjligheter:) blir jag, linn och Jas...ska försöka hinna möta upp Ida också, var ett tag sen! :) Kamera fanskapet förstår jag mig fortfarande inte på, men får bli mer bilder från mobilen. Hörs imorgon!
Natti /Mli

Burke


Helt ärligt..

..så förstår jag mig inte på kameran, står att USB kontakten inte känns igen bla bla bla..? därför inga bilder, sjukt tråkigt. Idag har vi tillbringat dagen i Skeppan och även stått i kiosken på LSK matchen som dom VANN!:) Spöade Norrköping med 2-1, härligt. Går bra för våra herrar:)
Hoppas att det går minst lika bra för oss imorgon, möter Herrestad på hemmaplan! Ska ladda med film och godis nu:)


Pusss/ Twins

Travie Mccoy & Bruno Mars


Skeppsviken






Underbar dag på Skeppsviken med Jas o MLi och doooggsen!
Hoppas vädret håller i sig lite granna. Blev även årets första dopp idag!:)



Friiiiiiiday!

Msd fixa bilen, helt ok ändå! Hon rullar men med en lampa lysandes, in till verkstad på Måndag!:) Men hon rullar iaf, sköönt! (Tack)

Ikväll blir det lite party med Jas, kommer väll upp bilder imorgon:) Är lediga Lördag och söndag så ska försöka lösa kameran och lite bilder!:P

Nu: vin...

Puss/Twins

INTE OK!!!!

ATT URMA HAR LAGT AV NU MED, VAFAAAAAAAAAN. HUR MKT OFLYT KAN MAN HA?!?! NU STÅR HON PÅ LAXEN OCH JAG VET INTE HUR JAG KOMMER TILL JOBBET IMORGON. MAN ÄR HELT HANDIKAPPAAAD UTAN BIL JUEEEE...


ORKA..

Kamerasladden är INTE OK!

Den vill inte, fattar ingenting! ska försöka lösa detta nu...

Tisdag


Vaknade av solen idag, underbart. Har placerat mig på balkongen med datorn,skön musik och glass:) Ska strax iväg och hämta Mavi hos veterinären!

Hörs sen /Twins

Fredag

Idag har vi varit en sväng på torp och handlat, blev lite småsaker bara. Sen åkte ja iväg till Laxen för lite jobb 15-19.30, skönt med halvdag ibland. Såååå nu är det bara imorgon och halvdag på söndag(match) kvar sen är man ledig 2 dar!!:)
På Måndag blir det en sväng till Mimman i Stenungsund. Räkor,vin och trevligt sällskap kan inte gå fel:) Och på Tisdag ska Mavi till veterinären för att ta bort tandsten, sen kan vi pussas igen haha...Blir en sväng upp till arenan på tisdagskvällen eftersom herrarna spelar cupmatch och vi har kiosken.

Kan man lägga sig kl 23? Jag tror ja ska göra det...Godnatt /MLi


Hittade denna bilden och blev sjukt sugen på mitt långa håår igen, ge mig!



Jens flyttar

Har kommit hem från jobbet precis och ska strax hoppa in i duschen, träningen är inställd idag eftersom det är röd dag och inga kan träna typ hahah..Ganska skönt ändå, är blåslagen efter matchen igår...Får ladda inför matchen på söndag ist och ta ngn löprunda i helgen kanske!

Det ja skulle berätta är att Jens kommer flytta imorgon, han ska flytta till Lödöse! Där kommer han få ett STORT akvarium med massa kompisar:)


Jens och Jörgen i vintras


Ne duschen va det...

/MLi

INTE ok!

Att förlora idag igen, fast idag var vi bra till skillnad från förra gången då vi gav upp! Vi får ta med oss kämpar insatsen och plocka 3 poäng från Valbo hemma på Söndag helt enkelt.

Annars är det som vanligt en hel del jobb, jobbar alla veckans dagar Mån-sön denna veckan så blir inte så mkt tid över till annat. Förhoppningsvis kanske man kan vara lite mer ledig i Juni ist:)





Godnatt/Mli

Söndag

Sjukt trevlig kväll igår även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig:) Lika bra så kanske, haha!
Idag blir det fotboll, både träning och ska även iväg och kolla när Jack spelar kl 16.00!

Hörs ikväll med lite mer bilder, har inte kameran hääär nu!

/Mli

Ett sms

Fick precis ett sms av Linn som jobbar på Lipz ikväll, hon kan inte har för mycket att göra! Läs själva...

"Olle hade precis fått hem sitt första ragg någonsin, de börjar klä av sig och tjejen tog av sig på överdelen. Storögd undrade han vad han såg. Det är brösten, svarade hon. Dom får du krama och suga på bäst du vill! Sedan fortsatte det neråt och med stor förvåning undrade han vad det dä var! Jo du, sa hon, det här är en riktig bullfitta! Då brast han plötsligt ut i gråt och hon undrade varför han var ledsen. Jag är ju glutenallergiker snyftade han!"


Kul Linn, jätte kul:) hahah..

/Mli


Tränat

Har jobbat hela dagen idag och sen direkt vidare till träning. Har bokat tid till veterinären för Mavi också, nu ska tandstenen bort!

Jobbar imorgon också sen var tanken en helt ledig helg, men ska hoppa in några timmar på Lördag eftermiddag också. lite mer updates då kanske:P

/Twins

 

 

 

 

 


Jason derulo






Divve



Lasses smeknamn på nya hunden är Divve, haha! Helt sjukt underbar e hon, alltid glad!
Går fin fint ihop med Mavi och hon lär sig sakta men säkert vad som gäller här hemma.

Nu går hon i trapporna lika snabbt som Mavi och hon har precis lärt sig att hoppa in i bilen.

Måndag

Idag har vi varit ute på en långpromenad i det underbara vädret:) Hundarna var/är helt slut, speciellt Diva som inte är van att gå så långt! Men den lilla tjockisen har allt gått ner lite i vikt, nu hoppas vi på lite mer muskler också:)








Underbar dag i Uddevalla och på strandpromenaden:)

/Twins

Uppladdning innan match




Igår på färjan ut till Henån, vi spelade våran 3dje seriematch mot Gilleby/stala. Förlust med 4-0, INTE OK! Har inte så mycket mer att säga om matchen! Så nu har vi en vinst,en oavgjord och en förlust och det ska bli betydligt mer vinster framöver!!

/Twins

Vi shoppade med "Lasse" förra veckan

En snygg magtröja från Gina fick följa med hem:)

"Lasse" hittade ett fint linne

Jag kollade mest på;)

 

Vi var på Överby och hittade lite saker som fick följa med hem. Vi hann även med en liten fika innan det var dags att bege sig till Ljungskile för ett träningspass! Måste göras om:)

 

/Twins


Såhär kan det se ut en dag på Laxen i kallis

Bakade lite kladdkakor till buffen, mums:)

/Mli


Diva

För er som inte förstod dt så har vi köpt en till hund, Diva.

 


Har lite att ta igen..

Så nu kommer lite updates! eller lite och lite, MKT! :)

OMG


RSS 2.0