Alanya

Imorgon åker vi :)


Midsommar

Typiskt att det för en gång skull är sol på midsommarafton när man ska vara nykter och köra:) Jack ska bli hämtad i Grebbestad inatt och jobb väntar även imorgon därför inte så mkt firande ikväll, hoppas ni andra får en trevlig afton.



/Mli

Senaste inköpet

Detta linne från Hm 350 kr, jag är  nöjd!:)

/Mli


Better days are gonna get better

6 dagar kvar....

 

/Twins


Tidigare idag

Tog en sväng in på sytemet inför midsommar och blev 1300 kr fattigare:)

Handlade färg på Panduro så nu ska det målas

"Mavidiva" var trötta på vägen hem

Testade ett nytt rose vin, mest för att förpackningen var sjukt söt!:)

Köpte ett lock med cider ifall man skulle bli lite sugen imorgon..

 

/Twins


Grattis Pappa

 

Grattis på födelsedagen pappa /Twins


One week to go

Yes, sen lyfter flyget från Göteborg till ännu okänd destination! Vi kommer boka dagen innan vi åker och vi satsar på den 30 juni!!
Ska bli SKÖNT att komma härifrån nu, Längtar!:)

/Mli


Vill ha tillbaka det gamla tangentbordet till min stationära dator med tangenter som sticker upp från bordet






1. Kan INTE skriva rent, är när för många/fel knappar hela tiden
2. Är när den fyrkantiga saken i mitten på datorn som styr pilen på skärmen när jag skriver och det resulterar i att jag hoppar mellan meningarna utan att veta om det!
3. Detta leder till att jag ofta väljer att inte skriva så mkt eftersom det tar sån tid+ att jag får gå tillbaka varannat ord och lägga bokstäverna i ordning.
4. jag orkar bara inte med detta tangentbord, behöver ja gsäåga mer? och jag orkar inte gå tillbaka och rätta till felet som precis uppstod


Godnatt
Mli

Överby


Har varit en sväng på Överby i Trollhättan idag, käkat äcklig tacobuffe och besökt professional nails för lite vårfina naglar..
Hittade dock inget i klädesväg, provade denna vita från Vila men nej, den fick inte följa med hem! Bättre lcyka nästa gång.
Dags att kila, har annat att göra.

Ciaoo /Mli

Professional nails

 

 

 

 

 

Twins

Joggen




Så var första joggingturen avklarad, nu kör vi varje Måndag MINST! Ska försöka få in joggingturer då vi inte har träningar och match så ska vi se att konditionen blir bättre:) Dock STORT MINUS att det bara var Twins+Lollo som kom idag....vi är ju iaf minst 18 tjejer på pappret i LSK damlag...men men, vi kör på iaf!

/Twins

Bästa Bästa....





....Dagen med Petttersssoon`s på liseberg!

Tog oss samman och åkte uppskjutet?!! och Uppswinget!!!??!
Aldrig mer uppswinget, Mli grina och jag trodde vi skulle dö!

Twiiins

Morgonpromenad











Härlig Morgonpromenad vid halv tio med Twins,Mavi och Diva. Mindre Härligt att Någon antagligen slagit sönder våran baklyckta på bilen utanför oss. Kostar oss några tusen att byta den...

Nu ska vi ut och glida,ciao Linn

Onsdag

Idag har vi varit iväg på lite shopping, en sväng till Överby i Trollhättan sen vidare till Torp som hade extra öppet mellan 20-22 med massa erbjudanden. Fick inhandlat lite jogging kläder från Nike, inte helt fel.... Så nu kan inget stoppa oss från att börja springa varje dag:)

Här är några bilder på hur det ser ut, bilden gör dock inte färgen rättvis men rosa är den iaf! Köpte även ett i helsvart med ett linne till!


Nu gäller det bara att verkligen ta tag i det och komma ut varje dag!

Imorgon ska syskonen P till Liseberg, har bokat över nätet och då fick man öven boka tid till de största åk attraktionerna...Gött att inte stå i kö! :) Ska bli skönt att komma iväg, var längesen vi gjorde ngt tillsammans!
Så nu ska ja sova för att orka med morgondagen, sov gott

/Mli


Fan, har så mkt jag vill dela med mig av!

Måste lämna in kameran och sladden imorgon på euronics! Har ju lite bilder att dela med mig av men som inte går att lägga in på datorn! Förstår mig inte på den, står ju bara "usb kontakten känns inte igen" när man stoppar in kontakten.....Oteknisk? Ja, men har tryck på alla knappar som går att trycka på och inget funkar!
Orkar inte med skiten längre och med tanke på att den är relativt ny hoppas vi att det går att lösa utan problem, jag har gett upp!

Annars njöt vi av det underbara vädret Uddevalla hade att erbjuda i helgen, Brorsan fyllde år så var ute i Ljungskile och hälsade på en sväng vid deras "husvagn" på lyckorna. Sen blev det en liten utgång på Lördag kväll, åkte upp till Carlos som har kommit hem från Borås där han pluggar. Med sig hade han Navi, grymt trevlig tjej:) Det gillas!!!
Blev iaf Trägårn, tequila och shots... och säger väll en del om kvällen:) haha... Vi hade trevligt och det är skönt att ha dig hemma igen Caal:)

Söndagen blev lite lugnare, Drog en sväng till Skeppan med Lind och Nick+doggsen. Blev ett hundmöte mina småskitar sent kommer glömma! Låg en stor schäfer några meter bort och det var inga problem alls tills Mavi&Diva började skälla på ngt, han skäller tillbax och i samma ögonblick tappar hon schäfern!!! Han springer över oss (mig med haha) och Mavi kaxar upp sig, Diva blir livrädd och börjar skrika som faaaaaaaaaaaan. Trodde hon brutit alla ben i kroppen! Sen kommer ägaren och tar bort schäfern, som tur var hände inget allvarligt. Mavi blödde lite från ögat och Diva var livrädd, hon lämnade inte mitt knä efter det...Kunde slutat mkt värre om hunden hade varit aggressiv.
Efter det åkte vi hem och grillade. Lugn och skön dag, precis som Söndagar ska vara:)

Nu har vi jobbat Mån&Tis, så är lediga två dagar nu:) Sååååå vi får hoppas Euronics löser det imorgon så ska ja bjuda på lite bilder!

Idag tränade vi efter jobbet, kul träning:) Eftersom det inte går så jätte bra för oss just nu i serien har allt med fotboll varit skit det senaste och jag hoppas verkligen att det vänder nu! Vi har lagt till en träning i veckan nu, Måndagar ska vi springa en runda på 40-60 min (intervall m.m). KL 20.00 kör vi från Laxen och om ni vill är det bara att joina:) hahaha...ne hoppas det kan ge oss lite bättre kondition och mer sammanhållning inom laget. Får väll även hoppas att dt inte bara blir Twins som springer varje Måndag sjäälva! haha...


Ne nu somnar jag snart framför datorn, sängen är väldigt lockande nu...



Bjuder på en bild från hösten på mig och Diva:) Ska komma igång med ridningen i sommar också, saknar dom "små" liven:)


Godnatt/MLi





LINN

Dagens outfit by Linn

Linne: gina tricot

Tröja: weekday

Shorts: cheap monday

Skor: stadium H&m

Nagelack: depend

 

En summa på sammanlagt ca 1175 1075 riksdaler, inte helt ovärt ändå:)

 

Fel av mig, skorna är från H&m och är hela 100 kr billigare!

 


Grrr..

Här är en bild på dom nya skorna från Bianco, kan man bli mer nöjd? gillar dom skarpt! Kommer användas flitigt i sommar:)

/Mli


Grillat

Har hunnit grilla 3 ggr denna sommaren, hur underbart är inte det:) Kommer bli mer skööna kvällar på altanen på Göteborgsvägen helt klart!

 

/Twins


Säger det igen..

det är inte ok, ska försöka få tid att blogga lite mer! Nu blir det duschen, hoppas på lite mer skrivande senare...hörs/Twins

LEEEEEEEEEDIG

Helt underbart skönt med lite ledigt nu!! Imorgon ska vi hem till Carlos som äntligen har pallat sig hem från Borås, blir nog grillning och lite alkoholhaltig dryck som jag fattade det...kanske slutar på Mortens? eller någon annan stans vem vet:)

Annars har vi inget planerat, bara njuta av det fina vädret!:)



Galen bild från Thai som Ida skickade till mig, kände dock att jag behövde ett par bikinitrosor  på mig om ja skulle slänga upp bilden här så fixade ett par i paint....snygga inte sant?haha:)

Vill tillbaka nu, hoppas på en resa i juli igen:)
har fortfarande inte fått igång kamerasladden, men kanske blir lite mer updates i helgen när vi är lediga!

Rock on /Twins

Juni:)

Fan va gött att sommaren är här, äntligen! ska jobba fram till fredag sen är det ledig helg både från jobb och fotboll så blir nog en krogrunda lördag natt. weeiiiii! 
byee/Twins

Divan

Detta skall en Diva ha


RSS 2.0