smygtitt

 

På Twinseens outfit för ikväll:)

/Twins

 

 

 

 


Halloween



Halloween party imorgon och Emma Å är på plats i U-A!

Happy B-daaaaay

Idag blir Twinseen 22 år gamla! Happy B-daaaaaay to us!

Detta firas med en stor maskerad på LÖrdag :D


eee suugen..

Kingston SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly - 399:-

Orlando SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly - 249:-

Frankfurt SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly - 199:-

Har bara svarta skor och ändå e man sugen på fler...
Linn


Blommor

 

Blommor som Farmor skickade när Mamma fyllde år.

Vet att du (Farmor) har velat se hur dom såg ut och jag vet att du tittar in på våran blogg ibland så nu vet du. Jättevackra

 

//Twins


24 timmar kvaaar...

..tills min 47:an syrra blir 22:ååå och jag likasååååå....


Linzzy


Mavis söndag

Ja, såhär har större delen av Mavis dag sett ut:D vi var heller inte sena med att hänga på, så vi har myst i sängen heeela dagen nästa! Kollat på tv, godis,cola och det är skitväder ute. Kan inte bli skönare söndag än så:P

 

Nu dags att sova, en ny arbetsdag börjar imorgon.

Godnatt /Twins

 

 

 

 


Lagfest


det var sköööj igår!!//twins

Tiger



Har fått ett favoritdjur på senaste tiden, Tigrar gör mig svaga! Sjuuuuuukt vackra djur!

/Ems


Kuuul


Tjejen och hennes kille träffade vi när vi var i Argassi,Zakyntos, i Augusti. Kan säga att jag blev sjukt överraskad när hon Var på LIPZ igår när jag jobbade. Men det var kul att se henne igen:):) hahaha /Linn


Naglar


Min snygga ring jag fick av syrran i födelsedagspresent lite i förskott och naglar som jag gjorde på mig själv ikväll. Jaa, dags att lägga sig i sängen snart. Jobbat 25 timmar på 2 dagar:)

Gelenaglar för 100 kr, heeelt ok ändå!:)
/Linn


Jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!

 

Kärlek.

/Ems


Torsdag/Fredag

Här sitter jag själv i mörkret, Linn jobbar på Lipz och Mavi vill gå ut! ska ta en vääldigt sen kvällstur med honom nu!...Det värsta av allt är att jag är pigg, känner inte för att sova för 5 öre. jobbigt att ja ska upp tidigt och att ett 11 h pass väntar imorgon...hmm!...

PS! Nu är det ju bara 1 vecka kvar !:D


Neeeeeeeee, dags att göra ngt vettigt! Hela nästa vecka är planerad redan, återstår fortfarande att försöka fixa skjutsen till och från Lipz!


Godnatt /Ems



Siyah

Kanske blir en liten Siyah lagom till den 29.onde :D

Stallet

Sweet soul Diva

 

Firefox

 

Blev en sväng med dessa sötnosar idag, jätte mysig utetur! Linn red även ut på Vilda efter och då passade jag och Mavi på att ta en promenad tillsammans med dom! Mavi älskar verkligen att vara i stallet, konstigt nog tror han att han är VÄLDIGT mycket större än han här. Vill gärna busa med hästarna och har inte riktigt koll på hästarnas hovar.


Firefox och Diva

 

Linn och Vilda

 

Linn, vilda och Mavi på ridturen!

Idag har vi även stäääädat hela rummet, flyttat lite saker och möblerat om!

Ska se om ja kna få en bild på det!:)

Nu duschen tack! pusshej /Twins


Bröst

 

 

Joel har tagit hål i bröstvårtan...

 

/Twins


Tisdag

Här är pälsjackan från h&m, ska jag eller inte? /Ems

Måndag

Och Twinseen har spenderat den med lite shopping:)


Ur&Penn 498 kr/st

H&m 179 kr (Linn hittade den röda klännigen tillsist!)

vero moda 260 kr

Sen handlade vi även lite ringar,örhängen,toffsar och ett par vita H&m skor som man inte kan få för mkt av!
Kollade in vinterjackor oxå, en päls från h&m och en annan jacka från intersport! Vet dock inte om jag e ngn pälsmänniska eller om jag passar i det hahaha! Fortfarande väääääldigt tveksam på den!....men intersport jackan va grymt snygg 1700, får se om man får det i födelsedagspresent av mammmmmsen&pappsen:P haha...ne men kanske lite bidrag till den!

NU är det 10 days to go!:)
Happy
/Twins



Twinseen...

..VILL tillbaka till värmen:)

Godnatt Twins


Mjaaaaui




hahaha, våran älskling e för söt:)

LaxHelg

Såhär kul har vi innan vi går in och börjar jobba



Vi avslutar med en bild på oss när vi skriver LAX

Twins och Hanna har kul ihop! Kul helg på Laxen

AAAAAAAAAhhhh...

..MKT BRA!!!

 

 



Topp 3 från fredagen i idol!


13 dagar kvar.....

..Tills Twinseen blir 22 år!!!

Kommer firas med en liten maskeradfest under halloween:)

Linköping

Vi hade det verkligen super bra i Linköping med Brudsen. Mer Road trips till Linköping blir det garanterat.

//Twiiins

 

 


Linköping nu kommer vi....

...Twins,Hanna och Anna drar sig till Linköping och Nic-ole för att göra stället osäkert!
Road Trip Vol 2 - 2009


Ses på Torsdag igen, Pusss o kraaaaaam

//Twiiiiins


LEDIG

Och jag har inte gjort ngt speciellt änsålänge...

Har dock hittat lite saker på nätet som jag har klickat hem, ett par skor och en ring (Linn har letat efter en länge så får väll ge den till henne i present när vi fyller) och skorna tar jag:D hahaha...



skorna och en liknande ring som den stora silvriga, dock inte lika stor!:D


NU kanske ja ska ta mig en dusch och ge mig ut på stan eller ngt , underbart väder så får kanske bli en långpromenad med Mavi lillen oxå! Han ligger just nu brevid mig i solen och solar haha!:D
Träning ikväll kl 19.45 står oxå på schemat idag..

Och imorgon bär det av till Linköping, roadtrip nr 2 med bästa tjejorna. Ska åka till Nicole och hälsa på och det blir Twins,Hanna och  även Anna som det ser ut nu!:D  


Ne nu får vi göra ngt vettigt av denna tisdag:) puss /Ems

Helgen

I Fredags så kom våran kära Nic-ole på besök. Vi hade bokat bord på Kullgrens klockan 21.
Vi åt en jättegod måltid och snackade massa minnen.... Det blev ett par glas vin och vi snackade fram till att de stängde. I Lördags så skulle ju Twinsen,Hanna och Nic-ole jobba för Mange Meny ute i Lysekil på ett Bröllop.
Vi började vid 15 och slutade vid 1.00 tiden. Det var verkligen skit kul att jobba med sina vänner och Mange Meny är en toppen boss. Igår blev det ngr timmar på laxen också så det har varit full rulle hela helgen.

Nu är det Måndag och Nic-ole är hemma igen..men vi kanske ses inom kort då vi kanske drar på roadtrip till henne imorgon kväll, JIiiippie!

Det var denna helgen//Twins



Lipz


Igår jobbade jag på Lipz första ggn, skiit skoj:)

Jobbar i gaderoben/Entren men igår blev det Gaderoben. Inte svårt alls gäller bara att få upp tempot lite och veta var man har sakerna! Nästa gång blir torsdag den 22 oktober i Entren!

Idag kommer Nic-ole, TUMMEN UPP!
Linn

NU ger jag upp!

4 h, nu ger jag upp! Godnatt /Ems

Hahahahaha

Förra årets lagbild, syns det att blåsten kommer bakifrån!?

Onsdag

Har jobbat idag, tänkte träna innebandy idag igen men får bli nästa vecka ist!:) Imorgon är det match, tror dock det bara blir internmatch men men...
Hittade lite bilder från i Söndags när vi var ute och red


Emelie och Sweet soul Diva



Linn och Baronez Vilda


Damerna var pigga:)


Blir jobb resten av veckan och på Fredag kommer Nicole så har bokat bord på Kullgrens kl 21.00. Blir Twins,Hanna,Mimman och Nicole som ska ha supertmysigt:)
Sen ska vi jobba för Mange Meny i Lysekil på Lördagen, kommer bli en grym helg!!


Tack och Hej!
Twins




Tisdag

Sitter nu ombytt och redo för fotbollsträning, ska bli kuul. Säsongen är ju över har bara en träningsmatch kvar och den är på torsdag mot Sotenäs. Själv kommer jag inte att vara med på den då jag ska börja jobba på Lipz i Trollhättan och Torsdag är min första dag...

...Annars då? Jo Twinseens maskerad kommer bli av den 31 Oktober här hemma på Göteborgsvägen. Härligt att man fyller år under Halloweenveckan så man kan ställa till med stor maskerad! Alltid lika kuuul:)

Yepp, det var det

//Liiiinn





LSK-Haif

A dam: Seger i sista seriematchen
Publicerad söndag den 4 oktober 2009 17:59 av Sune G A Dam | #153
Efter en serie med 7 sorger och 8 bedrövelser avslutade damlaget med en vinst mot Herrestads AIF. 2 - 1 efter 0 - 0 i paus. Målen gjordes av Linn Pettersson och Hanna Lindeskär.

Det kände skönt att kunna avsluta säsongen med att göra en bra match. Det var en ganska jämn match, men vi visade lite mera vilja än motståndarna och det var det som fällde avgörandet.

HAIF började bäst och vi fick satsa på kontringar till en början. Vi hade ett par bra kontringar, men den sista passen missade vi och HAIF redde ut det hela. Bästa chansen fick Lina Andersson som efter dryga 20 minuter kom ensam med HAIF-målvakten. Målvakten vann tyvärr den duellen.

Vi spelade upp oss, och i den andra halvan av första halvlek, var det vi som förde spelet och HAIF som kontrade. Deras farligaste målchans kom på en sådan kontring, men Lollo i målet gjorde en mycket fin räddning på friläget.

0 - 0 i paus, men ett litet plus i spelet för oss.

Efter paus fortsatte vi att styra spelet. Det kändes som ett ledningsmål var på gång. Då kan HAIF sticka upp i en kontring som resulterar i en hörna. På hörnan är vi inte riktigt vakna. Lollo räddar i första läget, men returen går till en fri HAIF-spelare som dundrar in bollen till 0 - 1.

Tjejerna lät sig inte nedslås utan fortsätter att spela aggressivt. Det lönar sig när vi ca 10 minuter efter ledningsmålet kan bryta ett HAIF-anfall på mittplan och få en snabb omställning. En diagonal boll, som jag tyvärr inte såg vem som slog, friställer Linn Pettersson. Ensam med målvakten slår hon en höger yttersida iskallt förbi målvakten. Det var hur elegant som helst. Zlatan hade inte kunnat gjort det bättre!

Ledningsmålet kommer på en liknande situation. Denna gång tror jag det var tvillingsyrran Emelie som frispelade Linn. Linn gör om bravaden med höger yttersidan, men denna gång tar bollen i stolpen och en back verkar hinna upp bollen på mållinjen, men tillsammans med backen kommer Hanna Lindeskär rusande och trycker in bollen. Ett riktigt viljemål av Hanna!

Nu gör vi lite omdisponerngar i laget och säkrar bakåt, varför HAIF får mer av spelet. Någon solklar kvitteringschans får de dock inte. Ett par halvchanser, men Lollo och backlinjen reder ut det hela och vi kan vinna rättvist med 2 - 1.

Priset till bästa spelare gick till Linn Pettersson. Det kändes väldigt skönt att se Linn i gammalt gott slag. Hon har inte varit sig lik sedan benbrottet mot Strömstad i början av september förra året. Förra säsongen hade hon gjort 17 mål innan benbrottet. Dagens mål var säsongen 3:e för Linn. Nu var det den gamla Linn igen, med djupledslöpnigar och en enorm vilja.

Lollo var säkerheten själv i målet. Vid 0 - 1 var det utespelarna som stod och sov. Men det var väl också ett av få misstag i backlinjen idag. På mitten var Helene Jorfors och Sofia Magnusson till stor nytta. De vann oerhört många dueller och störde hela tiden HAIF-uppspelen.

Nu återstår det bara en träningsmatch, nu på torsdag 8 oktober mot Sotenäs DFF 19:00 på konstgräset, sedan är säsongen helt över.

Kopierat från Lsk:s hemsida



Känns Bra att få avsluta säsongen med en vinst och bra match. Speciellt för mig (Linn) eftersom hela säsongen har varit ganska trög för min del...men de börjar lossna. Får bli nya tag nästa säsong är såå laddad!

Rabih


En av mina favoriter och den ända jag röstat på så här långt i tävlingen!

Hannimontaanii


En av världens bästa Bruudar e du Hanna,Tummen upp!

Tvättat bilen



Pappa fixade utsidan medans jag...

mest tog kort på mig själv och putsade lite på insidan! hahaa...

Nu e URMA fiiiin....

RSS 2.0