Måndag

Godmorgon! Har varit vaken några timmar nu och tänkte äta lite frukost snart, UNDEBART väder har vi ute idag oxå+ att man är ledig, kan inte bli bättre!
Glömde berätta om gårdagens morgonmöte med Polisen hahaha, eftersom vi hade druckit Lördagen så vågade vi inte köra till jobbet på Söndag morgon. Så jag kör bilen till Göteborgsvägen där pappa möter upp oss och ska köra ut till Ljungskile.
Vi stannar på vägen för att tanka och efter det ut på en raksträcka där det är 50 km/h, vi kör om en bil och såklart står polisen typ 300 meter framför oss och haffar hastigheten! Han stoppar oss och säger att han har "dåliga" nyheter, ber pappa stänga av bilen och ta fram körkortet. Han kommer tillbaka och säger att vi kört i 62 km/h?!?!?!?!?! WHAT???
Vi kollade på hastighetsmätaren vid omkörningen och vi kunde uppfatta 54km/h men absolut inga 62..
Pappa får följa med den kvinnliga poliskollegan till polisbilen och där satt han i 30 min, när han väl blir "fri" från poliserna kommer han tillbaka utan BOT?! hmmmm....vi hade lätt räknat med några tusen i böter men ICKE!
Pappa VÄGRADE ta emot den, hahahaha! Det var oxå därför det tog så lång tid, han ansåg inte att han körde så fort som de hade fått fram!
Polisen avslutar det hela med lite kort information om att det kan komma upp i tingsrätten! Men RÄTT ska vara RÄTT och det hade pappa! GO JANNE! hehehehe......
 
Såhär såg det ut för linn och mig i 30 min ungefär, kom lite sent till jobbet denna morgonen men de hade förståelse !:)
/Twins

Kommentarer
Postat av: Lisa Antonsson

Haha, sikken rolig dag ni verkar ha haft! Har man bra övertalningsförmåga går allt att fixa vet ni väl;) Go Janne (Y) Tummen upp!

2009-03-23 @ 11:06:49
URL: http://lisaantonsson.se
Postat av: Anonym

gooo janne hehe

2009-03-23 @ 19:23:49
Postat av: Wamid

Finns inte "GO JANNE" det heter GOE JANNE!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0