Roadtrip 7-9 juli

I Tisdags på jobbet berstämde Twinsen&Hanna att vi skulle ta en spontan roadtrip neråt i landet, sagt och gjort.
Vi åkte från Uddevalla kl 21.00 på kvällen och vårat första mål på resan var att hälsa på Nicole&Husse i Falkenberg! Problemet var bara att ingen svarade när vi ringde så slog en signal till Abbas ist som var påväg ner till Båstad, vi mötte upp honom+ hans vän på MCdonalds i Falkenberg sen åkte vi tillsammans ner till Båstad.
Vi var tvungna att leta upp en bra plats för våran bil eftersom detta var våran sovplats för natten som blev perfekt i ett villaområde bara 100 m från krogen Madison i Båstad.
Kom dock dit sent (kl1) och de stängde kl 2 men festen var inte slut där och vi kunde ju absolut inte sova i bilen så tidigt utan att vara lite i farten:) så vi ordnade efterfest hos några killar i närheten!
Väl där  ville de inte släppa in "svarta" så vi blev "utslängda" två ggr men kom in igen efter lite historier om att Abbas&Ismael var bögar o.s.v.....
Massa tjööt och händelser senare går kl mot 6 snåret och deras granne  kommer och skäller på oss så vi får dra oss "hem"(till bilen som stog 50 m från huset :) haha)
Här är lite bilder på hur vi hade det första natten i Båstad&bilder säger ju mer än 1000 ord...
          
Vi vaknade Onsdag morgon med bara två h sömn av att solen stekte, öppnade bagageluckan kl 8 och sov ngn timme till med lite frisk luft:) På morgonen blev det även lite frukost på vårat täcke utanför bilen, supermysigt:) hehehe
Efter några timmar tog vi oss till Falkenberg igen för att möta upp Husse&Nicole som svarade med ett sms på onsdag morgon kl 6 lagom tills vi la oss!:)
Hälsade på Nicole i deras lägenhet och satt utanför huset i flera timmar och bara tjöta, käkade vattenmelon och sola!:)
Sen tog vi oss in till torget för lite lunch och där mötte vi upp Husse som hade jobbat från kl 6, käkade och tog oss en sväng för att se stranden i Falkenberg och sedan tillbaka till deras lägenhet.
Där duschade vi och gjorde oss iordning för utgång i Halmstad, satte oss vid biblioteket vid vattnet och förfestade sen bar det av till Moon där Xibit var!:)
Blev otroligt mkt dans denna kvällen och vi begav oss till bilen vid 3-4 tiden som vi parkerat mitt i halmstad centrum hhahaha.
Denna natten var lite skönare eftersom det var kallare ute men vi vaknade av en jääääääädra massa folk utanför bilen på morgonen, var tydligen en gågata precis utanför!
Några tjejer gick förbi och sa "kolla dom sover i bilen och dom är från Uddevalla"
Jag hoppas att det stod Uddevalla på regskylten och att dom inte kände oss, vi fick även höra lite sköön musik av en bil brevid oss som hööjde lite extra när de såg att vi låg och sooov!:) hehe men det är sånt man får räkna med...
            
Denna morgon åkte vi återigen till Falkenberg för att kolla in nya Laxbutiken, där inne träffade vi på Jonas(ägaren) som blev lite smått överraskad när han såg oss där. Vi fick iaf en rundtur och det är ju gryymt snyggt och fräscht, "Mange meny" tog över rundvandringen från köket och visade oss lite mer bakom kulisserna på laxen:)
Vi tog oss en fika ,tjöta lite med Mange och vila i deras hängmattor!:)
Sen tog vi oss till Nicole för att säga hejdå, ut till Mcdonalds för lite mat sen heeeeela vägen hem till Uddevalla igen!

Två heelt galna nätter, ni kan inte ana hur skönt det var att sova i en säng inatt!!!:) Men detta var bara första roadtripen, det kommer mer men när, var och hur vet vi inte!:)

/Twins

Ps! Ja, vi hade samma partyoutfit båda dagarna hahahahaha.....




Kommentarer
Postat av: Lisa Antonsson

Ni är helt galna de är ni medvetna om eller?! Jag har blivit bundis med en tjej som bor mitt i båstad och nästa sommar kanske jag själv ska bo och jobba där en sväng! Då kan ni komma hem till mig;)



Hur har ni de?



kram

2009-07-14 @ 03:11:22
URL: http://lisaantonsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0