Sammanfattning av helgen

Denna helgen har varit väldigt fartfylld med både jobb och festande:)  Fredagen hade vi absolut inte planerat att dricka, men svårt att undvika när jag och Hanna jobbar tillsammans och hetsar varandra:) haha...Hussein bidrog iof med det mesta av hetsen eftersom han och Abbas skulle gå ut!
Så när vi fikar frågar vi den nya tjejen på jobbet om hon vill följa med och efter att Hanna övertygade henne så var hon oxå på, senare så övertygar jag öven Nicole och Anna att följa med ut!Anders ville följa med från första början så han var inte svårövertalad!:) haha...
Vi bestämde att det fick bli en relativt lugn kväll eftersom vi hade planerat utgång på Lördagen men denna afton blev allt annat än lugnt! Super trevligt hemma hos Hanna som resulterade i mer dricka och tillsist hamnar vi på GG!
 Vilda och galna tar vi över GG sista timmen ungefär, haha.
Lördagens jobbdag blev vääääldigt seeeeg, mkt tjöt och mindre arbete utfördes men vi var glada och tjötade mest om gårdagen! Kul att Nicole va flummig på jobbet oxå som det annars bara är för Twinseeeen!:)
Snöstormen tog fart och vi va redo för en ny omgång!!!!(snöstormen tog även Anders bil som la av mitt i rondellen i uddevalla, snäll som man är så hjälper man till att putta undan den till kanten)
 Denna gången blev det förfest hos tha Twins.
Simon och Robin var först på plats, tätt följt av Carla,Jonas och Robin (en annan Robin såklart;))
Joel dök oxå upp tillsammans med Harry en kortis och efter mååååånga timmar dök även Nicole,Anna,Hussein och Abbas upp. Då började det sätta fart, vi hamna på Mortens runt 1 tiden och denna kväll var minst lika bra som gårdagen....DOCK kan man jämföra hemvägen med en form av "efterfest" hahahaha...sjuuukt kul och jag har spelat in filmer som ja ska se om jag kan få upp kanske!!!
Jobbdagen idag var bättre för mig, lite sämre för Nicole och Linn!:P men vi klarade även av denna härliga dag på Laxbutiken! Vet inte äns om ni orkar läsa allt men har varit en gryymt kul och trevlig tjej med Laxar!!!
Här har ni Lördagen i bilder:

Masoud och Robin


Abbas och Hussein

    


Nicole och Anna

 

Nu ska vi ha movienight med massa chips och godis!:) kram /Twins


Kommentarer
Postat av: Matilda

fin blogg:)

2009-02-23 @ 11:15:33
URL: http://mattiebus.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

vad gör du idag?

2009-02-23 @ 16:08:50
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0